Testimonials

26-8-2014 Compliments for De Valk
24-7-2014 Nothing was too much trouble and there was no hard sell tactics used by anyone.
15-7-2014 Quickly sold, without problems.
10-7-2014 We felt we were always welcome.
1-7-2014 Als kopende partij hebben we de samenwerking als zeer prettig ervaren.
19-6-2014 De Valk chappeau!
10-6-2014 Plezier gehad van jullie zakelijke manier van werken.
4-6-2014 The service of De Valk was perfect, fast, reliable, and in my best interest.
27-5-2014 Die angenehme und freundliche Begegnung.
12-5-2014 We can assure you that we will always return to Sneek whenever possible.
15-4-2014 Ons contact met de Valk verliep heel constructief en plezierig.
10-3-2014 Over de aankoop als de totale afwikkeling zeer content.
6-3-2014 Very helpful, pleasant and professional.
18-2-2014 Mede dankzij de inzet van het personeel van de Valk kwam een succesvolle aankoop tot stand.
10-2-2014 De prettige ontvangst, de adviezen, de vlotte communicatie en het meedenken.
6-2-2014 De Valk heeft de status van een gerenommeerde jachtmakelaar.
29-1-2014 Wij zouden zonder twijfel weer voor De Valk kiezen.
24-1-2014 Een eerlijk product, duidelijke afspraken, een all-inclusive deal.
13-1-2014 Feeling very positive about our overall experience.
17-12-2013 De advisering bij De Valk was goed en professioneel.
9-12-2013 Als prettig ervaren wij ook het zelf mee kunnen kijken met de verkoopactiviteiten.
3-12-2013 Een sterk punt van De Valk zijn de goede relaties met andere watersport bedrijven.
25-11-2013 Bieding proces verliep spoedig in ogenschouw gezien de complexiteit van inruil van ons huidige schip.
18-11-2013 De Valk vervult hierin een belangrijke rol met zijn uitgebreide aanbod en goede website.
11-11-2013 Wij zijn zeer goed geadviseerd in de verschillende stappen en keuzes die wij moesten maken.
7-11-2013 I can't think of negative comments.
4-11-2013 They guided me through every step.
30-10-2013 Jullie over het algemeen sneller boten konden verkopen dan andere makelaars.
7-10-2013 De Valk hat eine sehr professionelle Abwicklung ermoglicht.
30-9-2013 Deze ploeg heeft een ontzettend breed netwerk en bij verkoop regelen ze alles voor je, Klasse.
23-9-2013 Samenvattend, wij hebben De Valk als professionele en klantvriendelijke organisatie leren kennen.
16-9-2013 Aan het salesteam alsook de technische omkadering in Loosdrecht en Sint-Annaland mijn felicitaties voor de afhandeling.
9-9-2013 Binnen twee maanden was mijn schip aan een Franse koper verkocht.
21-8-2013 De Valk habe ich als ein ausgesprochen hilfsbereites kompetentes und engagiertes Unternehmen kennengelernt.
12-8-2013 I am very pleased with the service, information and engagement.
25-7-2013 Professional, helpful with suggestions and patient in finding an ideal purchaser.
15-7-2013 Een vriendelijke behandeling met veel kennis van zaken.
8-7-2013 Excellent in every way.
24-6-2013 I will recommend De Valk for every boat buyer.
18-6-2013 Verder complimenten voor de gehele aankoopprocedure.
10-6-2013 Wij zijn bijzonder tevreden met de gang van zaken!
21-5-2013 De Valk war OK und ausreichend professionell.
17-5-2013 Het is geen gemakkelijke tijd om een boot te verkopen.
6-5-2013 Totale bemiddeling van de Valk op een uiterst correcte wijze is verlopen.
29-4-2013 Die Verhandlungen waren gut und serios.
15-4-2013 Gute Abwicklung auf deutsch, seriose Firma.
8-4-2013 Onze ervaring met de Valk was prima.
25-2-2013 Zeer enthousiaste medewerkers en we kregen de gevraagde informatie, hiervoor alle lof.
13-2-2013 Wij zijn erg blij met onze nieuwe boot.
4-2-2013 Alles was prima geregeld en vinden dit beslist een compliment waard.
28-1-2013 Wirklich nur Gutes.
15-1-2013 Sehr gute Erfahrungen, wir sind sehr zufrieden mit de Valk.
3-1-2013 Wir waren vom gesamten Ablauf sehr begeistert.
20-12-2012 We are quite pleased with the service and the professional advice.
4-12-2012 I have only good things to say with regards to De Valk.
27-11-2012 I am very satisfied with the professional services of De Valk.
20-11-2012 Gezamenlijk werd naar oplossingen gezocht.
12-11-2012 De uitstraling van uw website is professioneel.
5-11-2012 Mocht het schip ooit de verkoop in gaan dan kom ik zeker bij jullie terug.
30-10-2012 Perfekt abgewickelter Bootskauf ohne jedes Problem.
22-10-2012 With hope for a sunny and windy summer 2013.
15-10-2012 We kwamen telkens uit bij erkende jachtmakelaars.
8-10-2012 Koop en verkoop via De Valk zit wel goed.
4-10-2012 Uiteindelijk is ons schip verkocht tegen in onze ogen redelijke prijs.
1-10-2012 Bedankt voor de volhardende en proffesionele begeleiding.
24-9-2012 Wir sind sehr zufrieden mit dieser Wahl.
18-9-2012 De Valk Hindeloopen is een grote haven.
18-9-2012 Wij kijken terug op een prima ervaring.
17-9-2012 A fine body of men! -- and one rather lovely girl!
20-8-2012 Back to Finland and regards.
23-9-2014 Qua cijfer een dikke tien
7-10-2014 Probeerde het maximale voor ons eruit te halen.
13-10-2014 I would recommend De Valk to any colleagues of mine who wished to purchase such a vessel.
10-11-2014 Zo hoort het en dat is een van de goede punten van een serieuze makelaar.
11-11-2014 De Valk heeft aan mijn verwachtingen voldaan.
11-11-2014 Het resultaat was na 7 maanden een succesvolle verkooptransactie!
18-11-2014 Wij zullen u en De Valk zeker aanraden.
18-11-2014 Een behandeling die geheel in overeenstemming is met de professionele uitstraling van De Valk.
events

Watersport Information Event

Saturday the 31st of January 2015.

more info
jan
31