slogan

De Valk begon bijna zeventig jaar geleden

Geschiedenis

De Valk is in de vroege jaren ’50 opgericht als charter- en makelaarsbedrijf. We zijn ons vanaf het begin bewust geweest van het belang van deelname in belangrijke bootshows en onze internatonale bekendheid groeide al snel. In de loop der jaren hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid in overeenstemming met de eisen van onze klanten. Zo ontwikkelden we persoonlijke oplossingen op verschillende vlakken, variërend van financiering & verzekering tot chartering. De uitbreiding van De Valk met kantoren in heel Nederland ging samen met nieuwe filialen in Groot-Brittannië, Spanje en Frankrijk.

Onze tijd vooruit
Een belangrijke drijfveer in het succesverhaal van De Valk is onze volhardendheid om een leider in plaats van een volger te zijn. Voorbeelden van deze innovatieve benadering zijn:

Begin jaren ‘80: de introductie van computersystemen in onze activiteiten, waarbij alle kantoren met elkaar werden verbonden om onze klanten optimale ondersteuning en informatie te kunnen verschaffen.

1988: de lancering van Yacht Magazine. Het blad had al snel een bereik van 35.000 lezers via verkooppunten in winkels en distributie aan (potentiële) klanten. Dit werd in 2002 gevolgd door een extra publicatie onder de noemer Exclusive Yacht voor de markt van jachten langer dan 18 meter.

Eind jaren ‘90: in vervolg op ons pionierende werk in ICT lanceerde De Valk een mondiale online database. Hierna volgden ontwikkelingen als een Virtual Tour-functie en meer, waardoor www.de valk.nl één van de leidende portals in de jachtmakelaardij werd.

1999-2003: de ontwikkelingen in onroerend goed volgen die in de virtuele wereld. Na de opening van Nederlands eerste overdekte verkoophaven in Sneek werd er een enorm filiaal geopend in Loosdrecht; de grootste in zijn soort van alle Europese makelaars.

De Valk heeft nu gemiddeld meer dan 500 jachten in de verkoop en is gespecialiseerd in motor- en zeiljachten met lengtes boven de tien meter. We zijn lid van de HISWA en de Yacht brokers en gecertificeerd door de Nederlandse Bond van Makelaars in schepen (NBMS).

Tot uw dienst
Met bijna 70 jaar ervaring en kantoren in heel Europa biedt De Valk haar klanten nog altijd persoonlijke service op basis van wederzijdse afspraken. Ons meertalige personeel helpt u graag in het vinden van de perfecte oplossing. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn.

evenementen

Watersport Informatie Event

Watersport Informatie Event zaterdag 11 maart 2017

meer info
mrt
11