Ronald Visser | Nederland

BAVARIA 40 VISION

Bieding proces verliep spoedig in ogenschouw gezien de complexiteit van inruil van ons huidige schip.

Bieding proces verliep spoedig in ogenschouw gezien de complexiteit van inruil van ons huidige schip.

Eerste kennismaking positief, voldoende vrijheid om het schip even te bekijken ook een tweede bezoek was snel geregeld. Bieding proces verliep spoedig in ogenschouw gezien de complexiteit van inruil van ons huidige schip. Na overeenstemming ging de papierwinkel (opstellen contracten)vlot en de informatie voorziening gedurende de vervolgfase was adequaat en prettig qua frequentie.
Vervolg afspraken werden goed nagekomen (inspectie mijn schip bijvoorbeeld) wat leidde tot een snelle afhandeling. Wat minder ging het tijdens de aflevering waar na overhandiging van mijn papieren er problemen voorzien werden doordat ik geen originele factuur met BTW kon overhandigen, dit terwijl ik duidelijk had aangegeven dat deze niet in mijn bezit waren (alleen kopieën) , uiteindelijk is er wel een oplossing gecreëerd maar op dat moment was het erg onprettig gezien het vergevorderde stadium.

Al met al een goede ervaring en ik zou zeer waarschijnlijk mijn schip bij De Valk aanbieden indien ik ooit tot verkoop zou besluiten, zeker nu inmiddels gebleken  is dat in de korte periode ook mijn oude schip al is verkocht.

MVG Ronald Visser.