Jobs

Will you be joining De Valk Yacht Brokers?

De Valk Yacht Brokers is an internationally operating water sports brokerage, a company that is always on the move.
We sell sailing and motor yachts up to 60 metres, with 8 branches in the Netherlands and 18 abroad.

Would you also like to be part of a company with:
•   more than 70 years of experience
•   2,600,000 visitors on www.devalk.nl 
•   more than 550 boats for sale 
•   165,000 registered customers 
•   > 60% selling abroad 
•   8,200 sales transactions

Then we are looking for you!

Currently we have two vacancies in the Netherlands, see below for information (in Dutch):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marketing en Communicatie collega (20-32 uur) bij De Valk Yacht Brokers

Over de functie Wij zijn op zoek naar een extra Marketing & Communicatie collega voor ons hoofdkantoor in Naarden-Vesting. De huidige Marketing & Communicatie collega en de IT collega hebben ondersteuning nodig bij het realiseren van o.a. nieuwsbrieven, interne en externe communicatie, website up-to-date houden, social media posts, maar ook voor ondersteuning van alle kantoren en evenementen voor De Valk Yacht Brokers en Falcon Rydell Yachts. Je zult je geen dag vervelen, wij zijn continue in beweging. 


Dit breng jij mee Je moet praktisch ingesteld zijn, zelfstandig kunnen werken en een goede beheersing hebben van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt een sterke affiniteit met social media en draait je handen niet om voor foto- en videobewerking. Ook vind je het heerlijk om teksten te schrijven, zowel voor in- en externe communicatie als social media. 
Representatief, accuraat, klantvriendelijk, maar ook administratief vaardig. Je kunt goed omgaan met hectische situaties, waarin je oplossingsgericht, creatief en doelmatig te werk gaat.


Over het bedrijf De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende jachtmakelaardij in de watersport, een bedrijf dat altijd in beweging is. Wij verkopen zeil- en motorjachten tot 60 meter, met 8 vestigingen in Nederland en 19 in het buitenland. Falcon Rydell Yachts is 100% dochter van De Valk Group en verzorgt de jachtmakelaardij voor superjachten. 


Wat wij bieden Een uitdagende functie voor 20 tot 32 uur per week, met flexibele werktijden tussen 9.00 en 17.30 uur. Het helpt als je een achtergrond in (of affiniteit met) watersport hebt en je in de buurt van Naarden woont. 
Op het hoofdkantoor in Naarden werken wij met een klein en hecht team, nu nog vier personen. Dat geeft soms wat chaos wanneer er bezoek is, maar wij hebben ook een hoop lol en lunchen gezellig met zijn allen. Zo’n klein team moet wel je ding zijn.
Salarisindicatie is tussen €2.500 en €3.500 per maand.


Zie jij jezelf al helemaal werken bij De Valk Yacht Brokers? Stuur meteen een mail met je CV en motivatiebrief. 
Eerst nog wat meer informatie? Kijk dan op www.devalk.nl en www.falconrydell.com.

Je CV en motivatiebrief kun je sturen naar Brigitte Vermeij, Marketing en Communicatie, bvermeij@devalk.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Administratief medewerker front office (32 uur) voor De Valk Monnickendam

De Valk Yacht Brokers is marktleider in Europa op het gebied van jachtmakelaardij en heeft in Nederland onder andere een vestiging in Monnickendam. Hier bevindt zicht naast een verkoopkantoor ook De Zeilhoek, de meest charmante, kleinschalige jachthaven van Nederland.

Wij zoeken per direct een administratief medewerker front office (32 uur) als steun en toeverlaat voor het makelaarsteam en de jachthaven.

Wat ga je doen?
Jij bent de belangrijkste persoon op ons kantoor én op de jachthaven. Jij weet, ziet en hoort alles en als het even kan ook nog als eerste. Jij bent het visitekaartje van ons kantoor en de receptie is jouw domein. Hier verwelkom jij de (internationale) klanten met enthousiasme, waarbij je moeiteloos schakelt tussen de Duitse, Nederlandse en Engelse taal. Ondertussen verzorg je alle administratie en facturatie die komt kijken bij de (ver-) koop van een boot en het beheer van de jachthaven, beantwoord je de telefoon en de diverse e-mails die binnen komen en zullen je collega’s een beroep op je doen om bijvoorbeeld kantoorartikelen te bestellen.
Je bent zeer zelfstandig in deze functie en nadat je ingewerkt bent, zal niemand jou meer vertellen wat je moet doen, want negen van de tien keer heb je het zelf alláng gedaan.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Beheer receptie / front office
 • Het verzorgen van alle (internationale) correspondentie
 • Secretariële en commerciële ondersteuning bij verkoop en in verkoop name
 • Het onderhouden van contacten met klanten
 • Alle overige voorkomende administratieve en secretariële taken
 • Licht administratief werk voor De Zeilhoek, de prachtige jachthaven


Dit breng jij mee:
Je bent een natuurtalent in de omgang met mensen, waarbij je Nederlands, Engels en Duits goed beheerst in woord en geschrift. Representatief, accuraat, klantvriendelijk en gastvrij, maar ook administratief vaardig. Hands-on-mentaliteit, zelfstandig en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt enige ervaring in een administratieve of secretariële functie.
Geen watersporter? Geen probleem, want dat word je hier op de jachthaven vanzelf.

Wat kun je van ons verwachten:

 • De mooiste werkplek van Nederland
 • Werken in een klein team met leuke mensen
 • De vrijheid om je met alles en iedereen te bemoeien
 • Elke dag iets anders doen, waarin je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid toebedeeld krijgt
 • Een werkweek van 32 uur
 • De hele dag met watersport bezig zijn
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen die bij het werk passen


Over het bedrijf:
De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in de watersport, een bedrijf dat altijd in beweging is. Wij verkopen zeil- en motorjachten tot 60 meter, met 8 vestigingen in Nederland en 18 in het buitenland. 

Jachtmakelaardij De Valk Monnickendam is sinds 1996 gevestigd in het watersport minnende Monnickendam. Onze eigen verkoophaven biedt plaats aan circa 60 motor- en zeiljachten.
De jachthaven ligt in Katwoude op 15 minuten van Amsterdam CS én pal aan de Gouwzee. Met één rechtstreekse bus vanaf het station en een wandeling van vijf minuten sta je al voor de deur. Hier krijg je al die natuurtaferelen cadeau waar iemand in de stad voor op vakantie moet. 

Zie jij jezelf al helemaal werken bij De Valk Monnickendam? Kom langs om te praten, stuur een mail met je CV en motivatiebrief of bel ons op. Eerst nog wat meer informatie? Kijk dan op www.devalk.nl en www.dezeilhoek.nl.

Contact kun je opnemen met Reinier van der Wolf, rvdwolf@devalk.nl of 06-52008695. Wij reageren altijd op je sollicitatie en het lijkt ons nú al leuk je te ontmoeten.