Eeltje en Marije Kuperus | Nederland

SAMBA 380 CENTREBOARD

Alles was prima geregeld en vinden dit beslist een compliment waard.

Alles was prima geregeld en vinden dit beslist een compliment waard.

Op een mooie zondag reden we met zijn vieren vanuit Friesland naar Sint Annaland waar we een afspraak hadden bij de Valk om een Samba 380 te bekijken. Na de lange rit  werden we zeer vriendelijk ontvangen en kregen meteen koffie aangeboden door Marc Weijenberg. Dit alles in een mooie overzichtelijke ruimte wat er keurig uit zag. Daarna liep Marc mee naar de boot waar we uitleg kregen over de Samba en daarna de gelegenheid kregen zelf de boot te bekijken zolang we wilden. Dit is heel plezierig omdat je graag een eigen idee over de boot wilt krijgen. En dit niet krijgt als er constant een makelaar met je mee kijkt.

Ter opmerking alle boten aan de steiger (op het droge) zagen er keurig  en schoon uit ook de steigers zelf waren zeer netjes. Daarna weer terug naar het kantoor waar Marc ons nog mee nam naar de kelder waar zeilen en andere losse onderdelen van de Samba lagen in keurig overzichtelijke kastjes met voor elke te verkopen boot een eigen nummer op het kastje.Heel netjes allemaal. Ook kregen we weer wat te drinken aangeboden.

Uiteindelijk hebben we 3 dagen later een bod uitgebracht en werden we 3 uur later al door Marc Weijenberg gebeld dat de boot van ons was. Daarna ook meteen de papieren en contracten thuis toegestuurd gekregen.Goed geregeld en duidelijk allemaal. De boot moest vervoerd worden naar Friesland op een vrachtauto. Het contact was prima met Marc al die tijd. En  hij had voor ons ook geregeld dat de mast er af werd gehaald ook meteen gemaild wat dat moest kosten.

Bij aankomst van de boot in Friesland zagen we dat alles keurig vastgebonden was en overal stukjes vloerbedekking tegen beschadiging waren aangebracht. Ook mailde Marc op het moment dat de boot naar Friesland vertrok dat de boot onderweg was. Hebben Marc later nog gemaild en gezegd dat alles zo keurig was geregeld hij bedankte ons later voor het compliment en vroeg om fotos als de boot in de toekomst helemaal is afgetimmerd moet namenlijk nog het een en ander aan gebeuren.

Wij kunnen dus alleen maar zeggen dat we heel tevreden zijn wat betreft de samenwerking met de Valk alles was prima geregeld en vinden dit beslist een compliment waard.

vriendelijke groet Eeltje en Marijke Kuperus