Ank & Jim Boot | Nederland

APREA MARE 10 SEMI CABINATO

De Valk chappeau!

De Valk chappeau!

In het verleden hadden wij reeds een motorjacht gekocht via De Valk en dat was een proces dat tot volle tevredenheid werd afgerond. Nu wij dit jacht verkocht hadden, waarbij we een kajuitzeiljacht hadden ingeruild, zijn wij wederom naar De Valk gegaan en hebben daar een bod gedaan op een ander motorjacht. Inruil van het zeiljacht was via bemiddeling van De Valk en haar netwerk zeer snel geregeld en het koopproces ging daardoor zeer voorspoedig.

Aan het nieuw aangekocht jacht moest het een en ander gebeuren waarna het op transport zou gaan naar Italië, onze huidige woonland. Helaas zijn die werkzaamheden door de reparateur gefrustreerd hetgeen er toe leidde dat onze boot in het afgelopen jaar niet meer op transport kon. Hoewel e.e.a. eigenlijk geheel niet tot de taak van De Valk behoorde heeft zij zich zeer intensief bezig gehouden met het oplossen van de diverse problemen en het geven van niet aflatende assistentie en moreel support.

Inmiddels ligt onze nieuwe boot veilig in haar Italiaanse thuishaven en kunnen we, helaas 10 maanden later dan de bedoeling was, eindelijk gaan genieten. De Valk…chappeau!

Ank & Jim Boot