Dhr. Onderwater | Spain

BAVARIA 42-3 CRUISER

Zijn rust, uitstraling en benadering van 'afspraak is afspraak' gaven een vertrouwd gevoel

Zijn rust, uitstraling en benadering van 'afspraak is afspraak' gaven een vertrouwd gevoel

De betrokken makelaar, liggend aan de zelfde steiger, liep regelmatig langs ons schip, maakte een praatje en na verloop van tijd stelde hij ons de vraag of wij het schip in de verkoop wilde doen.

 

Na enige bedenktijd hebben wij hem verzocht om het schip te koop aan te bieden.

Het uitgebreide gesprek wat volgde was zeer plezierig en alle items die er toe doen werden in alle rust besproken. Uiteindelijk was het hele verkooptraject van A tot Z behandeld en wisten wij precies waar wij aan toe waren. 

Op advies van de makelaar werd gezien de goede staat van het schip, ondanks haar ouderdom van 14 jaar, redelijk hoog ingezet. 

 

Verschillende 'kijkers' kwamen op de aanbieding af en wij werden vooraf en achteraf perfect geinformeerd. Na 6 maanden kwam 'de koper' in beeld die na alle informatie van de makelaar vanuit Duitsland in Spanje het schip wilde bezichtigen. Wij verbleven op verzoek van de makelaar in de haven stand by zodat wij op het moment van 'koop' direct aanwezig konden zijn. Dat moment kwam ongeveer 3 uur later. 

Wij werden voorgesteld aan de koper en een soort overname gesprek volgde. Alles werd door de makelaar perfect gestuurd en koper en verkoper waren zeer tevreden.

 

De papieren afhandeling en termijnbetalingen verliepen volgens plan en ook hier werden wij volledig geinformeerd. 

 

Het schip werd op transport gezet naar Duitsland. De voorbereidende werkzaamheden voor transport werden door ons onder leiding van de makelaar gezamenlijk uitgevoerd.   

 

Gedurende het gehele proces hebben wij ons verlaten op de professionaliteit van de makelaar en op geen enkel moment hebben wij twijfels gehad aan zijn aanpak. Zijn rust, uitstraling en benadering van 'afspraak is afspraak' gaven ons als verkoper een vertrouwd gevoel.

 

Als 'De Valk' Nederland evenveel service biedt als 'De Valk' Spanje / Costa Blanca dan weten we ons in ieder geval in Nederland verzekerd van een goede makelaar.