Luxe charter

Je hoeft geen boot te bezitten om ervan te kunnen genieten. Bij De Valk kunt u uw wensen neerleggen voor de huur van een zeil- of motorjacht met bemanning. Voor een aantal dagen of een paar weken, waar ook ter wereld. We presenteren u het jacht waar u en uw gezelschap een fantastische vakantie kunnen vieren in alle comfort. Of waarin u een zakelijk gezelschap kunt ontvangen. In ieder geval bepaalt u zelf uw eigen route en heeft u de vrijheid om zelf de havens aan te doen die u interesseren. Bijvoorbeeld omdat er een Grand Prix of een filmfestival plaatsvindt...

Daarbij kunt u op de bemanning vertrouwen om alle grote en kleine zaken voor u te regelen. Speciale maaltijden aan boord? Bijzondere excursies? De ligplaatsen en havengelden? Alles wordt vlekkeloos voor u verzorgd, zodat u zich maar op één ding hoeft te concentreren: optimaal genieten van het luxe leventje aan boord.

Heeft u zelf een jacht dat voor chartering in aanmerking zou kunnen komen? Ook dan kan De Valk veel voor u betekenen. Niet alleen vinden we partijen die uw jacht willen huren, maar ook verzorgen we alle bijkomende zaken. Zoals de vaststelling van de tarieven en de voorwaarden, het opstellen van de contracten en de financiële afwikkeling.

Voor informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor in Antibes.