Vacatures

Kom jij De Valk Loosdrecht/Het Boothuis versterken? Wij zijn namelijk op zoek naar:

Receptionist / Office Assistant Fulltime

De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in de watersport en Het Boothuis is importeur van de Ferretti Group voor de Benelux, een bedrijf dat altijd in beweging is. Wij verkopen zeil- en motorboten tot 60 meter, met 6 verkooplocaties in Nederland en 14 in het buitenland.

Wil jij ook graag deel uitmaken van een bedrijf dat:

· dagelijks 5.000 bezoekers op internet ontvangt

· meer dan 70 jaar ervaring heeft in de watersport

· 7.000 zoekende klanten mag bedienen

· meer dan 60% in het buitenland verkoopt

· 700 schepen in bemiddeling heeft

· meer dan 6.000 boten aan nieuwe eigenaren heeft overgedragen.

Dan zoeken wij jou! Voor onze vestiging in Loosdrecht (verkoop van motor- en zeilboten), zoeken wij per direct een Receptionist/Office Assistant die ons team van makelaars ondersteunt.

Je ontvangt onze (internationale) klanten met alle flair, maakt hen enthousiast voor onze boten, en je helpt ook graag je collega-makelaars waar nodig.

Je houd je onder andere bezig met secretariële en administratieve ondersteuning van de jachtmakelaars bij verkoop en acquisitie, verzorgen van (internationale) correspondentie, bewaken van diverse processen, agendabeheer, beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en het regelen van alle kantoor gerelateerde zaken.

Ons motto is dan ook “samen sta je sterk”.

Dit breng jij mee: Je bent een natuurtalent in de omgang met mensen, waarbij je Nederlands, Duits en Engels goed beheerst en je bent vaardig met Office toepassingen, alle moderne media en devices. Ervaring met video editing en fotobewerking is een pré.

Representatief, commercieel, doelgericht, accuraat, klantvriendelijk, maar ook administratief vaardig. Je kunt goed omgaan met hectische situaties, waarin je oplossingsgericht en doelmatig te werk gaat. Je vind het geen probleem om ook af en toe in de weekeinden te werken. Ervaring met boten kan een pré zijn, echter niet absoluut noodzakelijk. Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau.

Wij bieden: Een uitdagende functie in een dynamische branche bij één van Europa’s meest toonaangevende jachtmakelaars.

Een professioneel kantoor met drie jachtmakelaars en een coördinator service & techniek in een informele en collegiale sfeer.

Werktijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Wil je in aanmerking komen voor deze functie? Mail dan je motivatie en CV naar: Citta Terpstra, cterpstra@devalk.nl