Vacatures

Vacature :

Jachtmakelaar M/V

Kom jij De Valk Yacht Brokers versterken?

De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in de watersport, een bedrijf dat altijd in beweging is. Wij verkopen zeil- en motorjachten tot 60 meter, met 5 verkoophavens in Nederland en 9 in het buitenland.

Wil jij ook graag deel uit maken van een bedrijf dat:

  • dagelijks 4.500 bezoekers op internet ontvangt
  • meer dan 70 jaar ervaring heeft in de watersport
  • 7.000 zoekende klanten mag bedienen
  • meer dan 60% in het buitenland verkoopt
  • 600 schepen in bemiddeling heeft
  • meer dan 6.000 schepen aan nieuwe eigenaren heeft overgedragen.

Dan zoeken wij jou!

Voor onze vestiging in Loosdrecht (overwegend motorjachten), zoeken wij per direct jachtmakelaar (m/v) die ons team komt ondersteunen.

Kun jij een balans creëren tussen eerlijkheid en je drang om te verkopen ? Is nazorg volgens jou eigenlijk voorzorg? Is luisteren en door vragen je tweede natuur ? Heb jij de expertise, de vaardigheid om een gesprek te leiden en te faciliteren en een goede performance neer te zetten....dan horen we graag meer van je!

Dit breng jij mee

Je bent een talent in de omgang met mensen, waarbij je de Engelse en Nederlandse taal  goed beheerst, bij voorkeur aangevuld met Duits. Commercieel, doelgericht en vaardig met alle moderne media. Representatief, accuraat, klantvriendelijk en oplossingsgericht. Je vindt het geen probleem om ook af en toe in de weekeinden te werken. Ervaring met schepen kan een pré zijn, echter niet absoluut noodzakelijk. Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau.

Wat kun je van ons verwachten

  • Uitdagingen en speelruimte
  • Een levendige werkomgeving, zowel binnen als buiten
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en collega’s met veel kennis
  • Informele en collegiale sfeer.

Bij voorkeur zien wij uw reactie en Curriculum Vitae per email tegemoet, ter attentie van A. Hoeksma.

Email : Loosdrecht@devalk.nl

*******************************************************

JACHTMAKELAAR GEZOCHT M/V

Voor onze vestiging in Sint Annaland (op de rand van Noord Brabant en Zeeland) zoeken wij een actieve, enthousiaste jachtmakelaar voor bemiddeling in luxe zeil- en motorjachten.

De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in luxe motor- en zeiljachten. Onze feiten en cijfers:

> 15 vestigingen in Europa
> 1.500.000 bezoekers op internet
> 90.000 geregistreerde klanten, waarvan 9.000 actief zoekend
> 500 jachten in bemiddeling
> 6.000 verkooptransacties

Wil jij ook zo graag deel uit maken van één van Europa’s meest toonaangevende jachtmakelaars? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Je ontvangt onze (vaak internationale) klanten met alle flair, maakt hen enthousiast voor onze jachten, doet de onderhandelingen, sluit contracten af en helpt ook graag je collega-makelaars daar waar nodig. Ons motto is dan ook 'samen staan we sterk'. Een fulltime job met een ruime mate van afwisseling in werkzaamheden op verschillende niveaus en locaties. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.

Profiel:
Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren jachtmakelaar met commercieel talent. Doelgericht, ondernemend, representatief, vaardig in omgang met mensen. Je beheerst de Engelse, Duitse en eventueel de Franse taal en je hebt ervaring met moderne media.
Je weet wat er speelt in de watersportbranche en kunt omgaan met hectische situaties, waarin je oplossingsgericht en doelmatig werkt. Ook vind je het prima om regelmatig in de weekeinden te werken.

Ben je nog geen ervaren jachtmakelaar maar spreekt deze vacature je wel aan en heb je zojuist jouw commerciële HBO opleiding afgerond, stuur dan zeker ook jouw CV en motivatiebrief in.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met:

Nick Lanting, De Valk Zeeland, 0166 - 601 000.
Je mag ook meteen je curriculum Vitae e-mailen naar nlanting@devalk.nl.