Vacatures

Kom jij De Valk Yacht Brokers versterken? 
Momenteel hebben we 3 vacatures zie hieronder voor de informatie over de vacatures

Functie: Receptionist (parttime 24 uur)
Kom jij De Valk Zeeland versterken?
 De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in de watersport, een bedrijf dat altijd in beweging is. Wij verkopen zeil- en motorboten tot 60 meter, met 6 verkooplocaties in Nederland en 14 in het buitenland.

Wil jij ook graag deel uitmaken van een bedrijf dat:

 • · dagelijks 5000 bezoekers op internet ontvangt
 • · meer dan 70 jaar ervaring heeft in de watersport
 • · 7.000 zoekende klanten mag bedienen
 • · meer dan 60% in het buitenland verkoopt
 • · 550 schepen in bemiddeling heeft
 • · meer dan 6.500 boten aan nieuwe eigenaren heeft overgedragen.

Dan zoeken wij jou! Voor onze vestiging in Sint Annaland (verkoop van motor- en zeilboten), zoeken wij per direct een part time receptionist (m/v) die ons team van makelaars ondersteunt.

Je ontvangt onze (internationale) klanten met alle flair, maakt hen enthousiast maken voor onze boten, en je helpt ook graag je collega-makelaars waar nodig.

Je houd je onder andere bezig met secretariële en administratieve ondersteuning van de jachtmakelaars bij verkoop en acquisitie, verzorgen van (internationale) correspondentie, bewaken van diverse processen, agendabeheer, beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en het regelen van alle kantoor gerelateerde zaken.

Ons motto is dan ook “samen sta je sterk”.

Dit breng jij mee:
Je bent een natuurtalent in de omgang met mensen, waarbij je Nederlands, Duits en Engels goed beheerst en je bent vaardig met Office toepassingen, alle moderne media en devices. Ervaring met video editing en fotobewerking is een pré.

Representatief, commercieel, doelgericht, accuraat, klantvriendelijk, maar ook administratief vaardig. Je kunt goed omgaan met hectische situaties, waarin je oplossingsgericht en doelmatig te werk gaat. Je vind het geen probleem om ook af en toe in de weekeinden te werken. Ervaring met boten kan een pré zijn, echter niet absoluut noodzakelijk. Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau.

Wij bieden:
Een uitdagende functie in een dynamische branche bij één van Europa’s meest toonaangevende jachtmakelaars.
Een professioneel kantoor met drie jachtmakelaars, een coördinator service & techniek en een office manager/secretaresse in een informele en collegiale sfeer.

Werktijden: Maandag van 09:00u tot 17:30u, dinsdag t/m vrijdag van 13:00u tot 17:30u.

Jouw reactie:
Voor informatie met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met Nick Lanting, vestigingsmanager, telefoon 0166 601 000. Of stuur je curriculum vitae met motiverende brief per e-mail naar: nlanting@devalk.nl

***********

Functie: Weekend Secretaresse
Kom jij De Valk Sneek versterken? De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in de watersport, een bedrijf dat altijd in beweging is. Wij verkopen zeil- en motorjachten tot 60 meter, met 6 verkoophavens in Nederland en 14 in het buitenland. 

Wil jij ook graag deel uit maken van een bedrijf dat: 

 • dagelijks ruim 5000 bezoekers op internet ontvangt  
 • meer dan 70 jaar ervaring heeft in de watersport 
 • 7.000 zoekende klanten mag bedienen 
 • meer dan 60% in het buitenland verkoopt 
 • 550 schepen in bemiddeling heeft 
 • meer dan 6.500 schepen aan nieuwe eigenaren heeft overgedragen. 

Dan zoeken wij jou! 

Functieomschrijving: 
Je bent een talent in de omgang met mensen, waarbij je de Duitse, Engelse en Nederlandse taal  goed beheerst, in woord en geschrift. Je werkdagen zijn  op vrijdag, zaterdag en zondag en je vindt het geen probleem om ook af en toe in de vakantie's bij te springen. Dan horen we graag meer van je! 

Taken en verantwoordelijkheden: 

 • Spil in het team van 5 personen 
 • Beheer receptie 
 • Het verzorgen van (internationale) correspondentie 
 • Secretariële- en commerciële ondersteuning bij verkoop en in verkoopname 
 • Het onderhouden van contacten met klanten 
 • Alle overige voorkomende administratieve en secretariële taken 

Wij bieden: 
Een levendige werkomgeving, met ontwikkelingsmogelijkheden en collega's met veel kennis. Je werkt in een dynamische, groeiende internationale branche met een veelzijdig takenpakket waarin je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid toebedeeld krijgt. 

Bij voorkeur zien wij uw reactie en Curriculum Vitae per email tegemoet, ter attentie van P. Bosma Email : pbosma@devalk.nl 

***********

Kom bij het team van De Valk Yacht Brokers Palma de Mallorca (Freelance Jachtmakelaar M/V)
De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererend makelaarskantoor in luxe motor- en zeiljachten. Wij hebben:
- 20 kantoren in Europa
- 1.500.000 online bezoekers
- 90.000 geregistreerde klanten, waaronder 7000 actieve zoekers
- 700 boten in huidige portefeuille
- 6.000 verkooptransacties
Als je wilt werken bij een van Europa's toonaangevende makelaars hebben wij de ideale baan voor je.

Voor ons kantoor in Palma de Mallorca zijn wij op zoek naar een actieve en enthousiaste freelance makelaar voor de verkoop van luxe zeil- en motorjachten.

Je ontvangt onze (vaak internationale) klanten op een warme en respectvolle manier, vertelt hen alles over onze jachten, onderhandelt, stelt contracten op en assisteert je collega makelaars waar nodig. Wij bieden een fulltime baan met een grote variatie aan werkzaamheden op verschillende niveaus en locaties met veel ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatieven.

Profiel
Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een ervaren jachtmakelaar met commercieel talent. Doelgericht, proactief, representatief en met uitstekende people skills, je beheerst de Engelse, Duitse en eventueel Spaanse taal en hebt ervaring met moderne media. Je weet je weg te vinden in de watersportbranche en bent in staat om met een oplossingsgerichte en efficiënte aanpak om te gaan met hectische situaties. Ook vind je het niet erg om regelmatig in het weekend te werken.

Heb je geen ervaring als jachtmakelaar, maar wel een hogere commerciële opleiding afgerond, dan ontvangen wij ook graag je CV en motivatiebrief.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Eric Lamers, De Valk Palma , +34 7227 89 619