Vacatures

Vacature :

JACHTMAKELAAR GEZOCHT M/V

Voor onze vestiging in Sint Annaland (op de rand van Noord Brabant en Zeeland) zoeken wij een actieve, enthousiaste jachtmakelaar voor bemiddeling in luxe zeil- en motorjachten.

De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in luxe motor- en zeiljachten. Onze feiten en cijfers:

> 15 vestigingen in Europa
> 1.500.000 bezoekers op internet
> 90.000 geregistreerde klanten, waarvan 9.000 actief zoekend
> 500 jachten in bemiddeling
> 6.000 verkooptransacties

Wil jij ook zo graag deel uit maken van één van Europa’s meest toonaangevende jachtmakelaars? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Je ontvangt onze (vaak internationale) klanten met alle flair, maakt hen enthousiast voor onze jachten, doet de onderhandelingen, sluit contracten af en helpt ook graag je collega-makelaars daar waar nodig. Ons motto is dan ook 'samen staan we sterk'. Een fulltime job met een ruime mate van afwisseling in werkzaamheden op verschillende niveaus en locaties. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.

Profiel:
Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren jachtmakelaar met commercieel talent. Doelgericht, ondernemend, representatief, vaardig in omgang met mensen. Je beheerst de Engelse, Duitse en eventueel de Franse taal en je hebt ervaring met moderne media.
Je weet wat er speelt in de watersportbranche en kunt omgaan met hectische situaties, waarin je oplossingsgericht en doelmatig werkt. Ook vind je het prima om regelmatig in de weekeinden te werken.

Ben je nog geen ervaren jachtmakelaar maar spreekt deze vacature je wel aan en heb je zojuist jouw commerciële HBO opleiding afgerond, stuur dan zeker ook jouw CV en motivatiebrief in.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met:

Nick Lanting, De Valk Zeeland, 0166 - 601 000.
Je mag ook meteen je curriculum Vitae e-mailen naar nlanting@devalk.nl.

evenementen

Openingstijden kantoren

Openingstijden De Valk NL kantoren op donderdag 13 december 2018.

meer info
dec
11