Vacatures

Kom jij De Valk Yacht Brokers versterken?

Momenteel hebben we 3 vacatures zie hieronder voor de informatie over de vacatures

Functie: Marketing & Communicatie medewerker

Kom jij werken bij De Valk Head Office? De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in de watersport, een bedrijf dat altijd in beweging is. Wij verkopen zeil- en motorjachten tot 60 meter, met 6 verkoophavens in Nederland en 14 in het buitenland. 

Over de functie Wij zijn op zoek naar een collega voor een Marketing & Communicatie functie, die een sterke affiniteit heeft met social media, het bedenken en uitvoeren van effectieve marketingstrategieën, het ontwikkelen en bestellen van promotiemateriaal, het mede organiseren van evenementen, het ondersteunen van onze externe en interne communicatie en nog veel meer. 

Dit breng jij mee Je moet praktisch ingesteld zijn, zelfstandig kunnen werken en een goede beheersing hebben van de Nederlandse en Engelse taal. Representatief, accuraat, klantvriendelijk, maar ook administratief vaardig. Je kunt goed omgaan met hectische situaties, waarin je oplossingsgericht en doelmatig te werk gaat. 

Wat wij bieden Hybride werken hoort tot de mogelijkheden en de functie is voor 20 tot 40 uur per week, met flexibele werktijden tussen 9.00 uur en 17.30. Het helpt als je een watersport achtergrond of affiniteit hebt en je in de buurt woont van Naarden.

Bij voorkeur zien wij uw reactie en Curriculum Vitae per email tegemoet, ter attentie van C. Terpstra Email : cterpstra@devalk.nl 

*****

Functie: Weekend Secretaresse
Kom jij De Valk Sneek versterken? De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in de watersport, een bedrijf dat altijd in beweging is. Wij verkopen zeil- en motorjachten tot 60 meter, met 6 verkoophavens in Nederland en 14 in het buitenland. 

Wil jij ook graag deel uit maken van een bedrijf dat: 

 • dagelijks ruim 5000 bezoekers op internet ontvangt  
 • meer dan 70 jaar ervaring heeft in de watersport 
 • 7.000 zoekende klanten mag bedienen 
 • meer dan 60% in het buitenland verkoopt 
 • 550 schepen in bemiddeling heeft 
 • meer dan 6.500 schepen aan nieuwe eigenaren heeft overgedragen. 

Dan zoeken wij jou! 

Functieomschrijving: 
Je bent een talent in de omgang met mensen, waarbij je de Duitse, Engelse en Nederlandse taal  goed beheerst, in woord en geschrift. Je werkdagen zijn  op vrijdag, zaterdag en zondag en je vindt het geen probleem om ook af en toe in de vakantie's bij te springen. Dan horen we graag meer van je! 

Taken en verantwoordelijkheden: 

 • Spil in het team van 5 personen 
 • Beheer receptie 
 • Het verzorgen van (internationale) correspondentie 
 • Secretariële- en commerciële ondersteuning bij verkoop en in verkoopname 
 • Het onderhouden van contacten met klanten 
 • Alle overige voorkomende administratieve en secretariële taken 

Wij bieden: 
Een levendige werkomgeving, met ontwikkelingsmogelijkheden en collega's met veel kennis. Je werkt in een dynamische, groeiende internationale branche met een veelzijdig takenpakket waarin je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid toebedeeld krijgt. 

Bij voorkeur zien wij uw reactie en Curriculum Vitae per email tegemoet, ter attentie van P. Bosma Email : pbosma@devalk.nl 

***********

Kom bij het team van De Valk Yacht Brokers vasteland Spanje (Freelance Jachtmakelaar M/V)
De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererend makelaarskantoor in luxe motor- en zeiljachten. Wij hebben:
- 20 kantoren in Europa
- dagelijks ruim 5000 bezoekers op internet ontvangt  
- 90.000 geregistreerde klanten, waaronder 7000 actieve zoekers
- 550 boten in huidige portefeuille
- 6.500 verkooptransacties
Als je wilt werken bij een van Europa's toonaangevende makelaars hebben wij de ideale baan voor je.

Voor diverse locaties op het vasteland van Spanje zijn wij op zoek naar meerdere actieve en enthousiaste freelance makelaars voor de verkoop van luxe zeil- en motorjachten.

Je ontvangt onze (vaak internationale) klanten op een warme en respectvolle manier, vertelt ze alles over onze jachten, onderhandelt, stelt contracten op en assisteert je collega makelaars waar nodig. Wij bieden een fulltime baan met een grote variatie aan werkzaamheden op verschillende niveaus en locaties met veel ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatieven.

Profiel
Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een ervaren jachtmakelaar met commercieel talent. Doelgericht, proactief, representatief en met uitstekende people skills, je beheerst de Engelse, Duitse en eventueel Spaanse taal en hebt ervaring met moderne media. Je weet je weg te vinden in de watersportbranche en bent in staat om met een oplossingsgerichte en efficiënte aanpak hectische situaties het hoofd te bieden. Ook vind je het niet erg om regelmatig in het weekend te werken.

Heb je geen ervaring als jachtmakelaar, maar wel een hogere commerciële opleiding afgerond, dan ontvangen wij ook graag je CV en motivatiebrief.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Willem Koopmans, De Valk Costa Blanca, general manager Spanje, +34 965021569 of costablanca@devalk.nl