Vacatures

Kom jij De Valk Yacht Brokers versterken?

De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in de watersport, een bedrijf dat altijd in beweging is. Wij verkopen zeil- en motorjachten tot 60 meter, met meer dan 20 vestigingen door heel Europa, waaronder 7 kantoren in Nederland.

Wil jij ook graag deel uit maken van een bedrijf met:

  • meer dan 70 jaar ervaring
  • 2.600.000 bezoekers op www.devalk.nl
  • meer dan 550 schepen in de verkoop
  • 165.000 geregistreerde klanten
  • > 60% verkoop in het buitenland 
  • 8.200 verkooptransacties


Dan zoeken wij jou!

Wij hebben momenteel één vacature in Spanje, zie hieronder voor meer informatie:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Functie: Freelance jachtmakelaars in Spanje

Word lid van het De Valk Yacht Brokers Spanje team!

Wij zijn op zoek naar actieve, enthousiaste en ervaren freelance Yacht Brokers op de Canarische Eilanden en in de regio's Tarragona, Malaga, A Coruña & Bilbao. 

De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererend makelaarskantoor in luxe motor- en zeiljachten, met meer dan 70 jaar ervaring. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, maar wij zijn vertegenwoordigd op meer dan 20 locaties in Europa (en één in Azië). Bezoek ons online om een goede indruk te krijgen: www.devalk.nl.

Als je het leuk vindt om bij één van Europa's meest toonaangevende makelaars te werken, dan hebben wij misschien wel de ideale baan voor jou, fulltime of parttime, dat is aan jou!

Als jachtmakelaar bij De Valk ontmoet je onze (vaak internationale) klanten op een professionele manier. De baan is tweeledig, aan de ene kant ga je actief op zoek naar te verkopen jachten bij jou in de buurt, de basis voor jouw persoonlijke succes! De andere kant betreft natuurlijk het verkoopgedeelte. Je informeert verkopers en kopers over de jachten die wij in portefeuille hebben, onderhandelt, stelt contracten op en assisteert je collega's waar nodig. Vanuit ons kantoor op het vasteland van Spanje kun je op onze volledige ondersteuning rekenen. Het is een baan met een grote verscheidenheid aan activiteiten op verschillende niveaus, met veel ruimte voor zelfontplooiing en persoonlijke initiatieven.

Profiel
Wij zijn op zoek naar ervaren jachtmakelaars met commercieel talent. Doelgericht, proactief, representatief en met uitstekende sociale vaardigheden, een goede beheersing van de Engelse, Duitse en eventueel Spaanse taal, samen met kennis van de moderne media. Je bent al in de gewenste regio in Spanje gevestigd, of je kent de weg daar al goed, en uiteraard ben je thuis in de watersportsector.

Je kunt goed omgaan met hectische situaties door een oplossingsgerichte en efficiënte aanpak. De aard van het werk brengt met zich mee dat klanten ook in het weekend een beroep op je kunnen doen. De verdiensten zijn onbeperkt, op basis van commissie.

Voor meer informatie nodigen we je uit contact op te nemen met: Willem Koopmans, De Valk Costa Blanca, general manager Spanje, +34 965021569 of stuur een e-mail (Nederlands of Engels) naar costablanca@devalk.nl.