Vacatures

Kom jij De Valk Yacht Brokers versterken?
 

Functie:
Sales / Office support bij Falcon Rydell te Loosdrecht


Falcon Rydell Yachts is importeur van de Ferretti Group voor een aantal vooraanstaande (Italiaanse) bootmerken zoals o.a. Riva, Ferretti, Wally en Custom Line. Falcon Rydell is een dochteronderneming van De Valk Yacht Brokers, een internationaal opererende jachtmakelaardij met vestigingen in Nederland en in het buitenland.

Over de functie:

Wij zijn op zoek naar een Sales/Office support collega (m/v) voor het hoofdkantoor in Loosdrecht. De functie betreft het managen van alle gangbare kantoor activiteiten en het ondersteunen van de verkoopafdeling, het voeren van de (niet financiële) administratie, beheer CRM systeem, communicatie met de werven in Italië, beheren van het salesarchief, het mede organiseren van evenementen, communicatie met en ondersteunen van onze dealers in de Benelux, planning media en marketing activiteiten, en deelname aan (enkele) internationale beurzen.

Dit breng jij mee:

Een sterke affiniteit met de luxury business in het algemeen. Een hands-on-mentaliteit, zelfstandig kunnen werken en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre. Representatief, accuraat, klantvriendelijk, en administratief vaardig. Je kunt goed omgaan met hectische situaties, waarin je oplossingsgericht en doelmatig te werk gaat.

Wat wij bieden:

Een leuke, zelfstandige en afwisselende baan in de internationale watersport branche in het hogere segment. De functie is fulltime (parttime is bespreekbaar, evenals de werktijden en hybride werken).

Stuur je reactie en Curriculum Vitae naar Falcon Rydell ter attentie van Leonard Bonnema, via leonard@falconrydell.com


Meer informatie over Falcon Rydell? https://www.falconrydell.com/

 

 

Soort dienstverband: Voltijds

Salaris: Tot €3.000,00 per maand; afhankelijk van opleiding en ervaring.