slogan

Ondersteuning bij uw jachtaankoop

Aankoopbegeleiding

We hebben een bijzonder en uitgebreid jachtaanbod bij De Valk met voor ieder wat wils, maar wat nou als…

• U verliefd wordt op een jacht dat te koop staat bij een andere makelaar die (letterlijk of figuurlijk) uw taal niet spreekt?
• U het jacht van uw dromen vindt, maar deze wordt aangeboden door een particuliere verkoper van wie u niets afweet?
• U geïnteresseerd bent in een jacht in het buitenland en geen idee hebt hoe alles daar werkt?

De Valk biedt u nog steeds volledige ondersteuning via onze partner Boatwish.

Boatwish en De Valk hebben de handen ineen geslagen zodat wij klanten die een jacht willen kopen via derden nog steeds de volledige ondersteuning kunnen bieden, inclusief gericht advies en taxatiediensten.

Boatwish is een onafhankelijke aankoopmakelaar van gebruikte en nieuwe schepen met 25 jaar ervaring in de internationale jachtmakelaardij. Boatwish en De Valk hebben nu de krachten gebundeld en zetten alle beschikbare kennis en netwerken in om u de beste ondersteuning te bieden bij het aankopen van een jacht via een andere makelaar of particulier.

Boatwish zorgt ervoor dat u de gewenste begeleiding krijgt, vanaf het moment dat u het ideale jacht vindt, de bezichtiging, en de taxatie tot en met het ondertekenen van de verkoopovereenkomst en het gebruik van de derdenrekening van De Valk. Zo neemt Boatwish u al het werk uit handen en zorgt ervoor dat alles probleemloos verloopt. Precies zoals bij De Valk!

Ga voor meer informatie naar www.boatwish.nl