slogan

Verkoop vanaf uw eigen ligplaats

Thuishaven - verkoop

Uw jacht verkopen vanaf uw eigen ligplaats
Wilt u uw jacht verkopen, maar dan wel vanaf uw eigen ligplaats in plaats van vanuit een van onze vijf Nederlandse verkoophavens? Ook dat is mogelijk bij De Valk. We komen graag naar u toe en regelen het hele verkooptraject: van een aantrekkelijke presentatie op onze website tot bezichtigingen en de uiteindelijke afwikkeling van de verkoop.

Een greep uit onze voordelen
Ook wanneer u uw jacht wilt verkopen vanaf uw eigen ligplaats, profiteert u van alle voordelen waar De Valk Yacht Brokers bekend om staat. We sommen er een aantal voor u op:

 1. Altijd dichtbij
  Onze ervaren, deskundige makelaars van De Valk zitten door heel Nederland verspreid. We zijn dus altijd dichtbij.
 2. Complete begeleiding
  We bieden een complete begeleiding bij het verkooptraject. We maken geen onderscheid tussen verkoop vanuit uw eigen ligplaats of onze verkoophavens.
 3. 360 graden foto
  We zorgen voor een zeer uitgebreide visuele presentatie, inclusief een interactieve 360 graden reportage.
 4. Groot online bereik
  We promoten uw jacht op onze website die jaarlijks ruim 2 miljoen bezoeken trekt. Ook adverteren we uw jacht op alle grote nationale en internationale botensites.
 5. Grotere kans op verkoop
  We bieden gemiddeld 700 jachten ter verkoop aan, waardoor zeer veel potentiële kopers onze website bezoeken en contact hebben met onze makelaars. Ook hebben we een Europees netwerk en spreken we diverse talen. Dit alles zorgt ervoor dat de kans op een succesvolle verkoop groot is.
 6. 7 dagen per week beschikbaar
  Onze kantoren en makelaars zijn zeven dagen per week aan het werk, waardoor we snel en flexibel zijn wanneer geïnteresseerden uw jacht willen bezichtigen.
 7. Altijd op de hoogte
  U heeft 24/7 online inzicht in de verkoopactiviteiten, de bezoekersaantallen van uw jacht op de website en de communicatie tussen potentiële klanten en de makelaar.
   

Hoe ziet het verkooptraject eruit?
We verkopen uw jacht vanaf uw eigen ligplaats, waarbij wij onze volledige dienstverlening inzetten.

Vrijblijvende afspraak in uw thuishaven
Allereerst komen we vrijblijvend bij u langs om uw schip te bekijken en kennis te maken.  We bespreken onder andere de waarde van uw jacht, marktonderzoek, tijdsplanning en eventueel specifieke aandachtspunten van de boot. In onderling overleg stellen wij een vraagprijs vast.

Presentatie van uw jacht
Vervolgens maken we de verkoopspecificaties, fotoreportage en een 360 graden fotopresentatie. Hiermee zetten we uw jacht op www.devalk.nl en andere websites, waarna onze makelaars aan de slag gaan om de beste koper te vinden.

Bezichtigingen en onderhandelingen
In overleg met u organiseren we bezichtigingen met geïnteresseerde klanten. Als u wilt, kunt u hier natuurlijk ook bij aanwezig zijn, zodat u persoonlijk kennis kunt maken en eventueel vragen kunt beantwoorden. Bij biedingen voeren we de onderhandelingen, daarnaast assisteren we bij een eventuele keuring of proefvaart.

Verkoop en oplevering
Bent u tevreden met het bod, dan stellen we het verkoopcontract op. De betaling en afwikkeling vindt plaats via onze derdengeldenrekening. Tot slot zorgen we ervoor dat de oplevering vlekkeloos verloopt.

24/7 op de hoogte
Tijdens dit hele proces houdt uw persoonlijke makelaar u continu op de hoogte van de vorderingen. Ook kunt u 24/7 inloggen op onze website, waar u direct ziet wat voor verkoopactiviteiten er hebben plaatsgevonden.

Kortom: tijdens het gehele traject nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, waarbij we u volledig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de verkoop van uw jacht.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom de verkoop van uw jacht? Bel ons gerust op +31 35 5829042. We komen graag vrijblijvend bij u aan boord voor een taxatie en een plan van aanpak.

Uw gegevens

Jacht gegevens

 

Haven gegevens