slogan

Verstand van zaken en internationale expertise

Koop een jacht bij De Valk

Internationale connecties...
Bij De Valk zijn we zeven dagen per week geopend om potentiële kopers uit binnen- en (vooral) buitenland te ontvangen. Het merendeel van onze verkopen gaat naar het buitenland. Onze vestigingen in de Middellandse Zee dragen daar ook aan bij. Tevens lopen wij voorop in het bereiken van de snel groeiende (Noord-) Oost-Europese markt.

...vragen internationale expertise...
Dat schept enorme kansen, maar vereist ook internationale expertise. Garanties, waarmee u verzekerd bent van een 100% veilige en betrouwbare transactie, van bezichtiging tot en met de financiële afhandeling. Wat dat betreft hebben we een gevestigde naam hoog te houden.

...grensoverschrijdende veiligheidsgaranties...
De Valk is HISWA Qualified Yacht's Ship Broker. Dat houdt in dat onze makelaars/taxateurs gecertificeerd c.q. beëdigd zijn. En dat wij altijd gebruik maken van een derdengeldrekening, een onafhankelijke rekening waar de financiële transacties veilig op worden afgehandeld.

...voor optimale betrouwbaarheid...
Zo werkt de betrouwbaarheid twee kanten uit. U krijgt de beste condities dankzij een team van ijzersterke onderhandelaars. En de koper is verzekerd van een reële prijs, en een jacht dat 100% legal van eigenaar verwisselt. Dat scheelt lastige claims achteraf, waar niemand op zit te wachten.

...voor optimale betrouwbaarheid naar koper en verkoper. U dus.