Chris-Craft

Chris Craft is een van de oudste en meest gerespecteerde bootfabrikanten ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 1874 en produceert al meer dan 140 jaar boten van hoge kwaliteit. Vanaf het nederige begin in Algonac, Michigan, is Chris Craft uitgegroeid tot een wereldleider in de maritieme industrie.

Chris Craft-boten staan bekend om hun klassieke stijl en superieur vakmanschap. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van enkele van de meest iconische boten ter wereld, waaronder de Chris Craft Corsair, de Chris Craft Commander en de Chris Craft Launch. Deze klassieke modellen zijn al generaties lang populair, en ze blijven gewild bij bootliefhebbers over de hele wereld.

Naast de klassieke modellen produceert Chris Craft ook een breed scala aan moderne boten, waaronder sportboten, cruisers en vissersboten. Deze boten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse bootliefhebber, en ze zijn voorzien van de nieuwste technologie en design. Of u nu op zoek bent naar een boot om te vissen, te cruisen of gewoon plezier te hebben op het water, Chris Craft heeft een boot die perfect bij u past.

Chris Craft boten zijn gebouwd om lang mee te gaan, en ze worden ondersteund door een toewijding aan kwaliteit en klantenservice. Met een boot van Chris Craft kunt u er zeker van zijn dat u een boot krijgt die jarenlang plezier op het water zal geven. Dus als u op zoek bent naar een boot die gemaakt is om lang mee te gaan, kijk dan niet verder dan Chris Craft.

Chris-Craft bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Chris-Craft diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Chris-Craft boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Chris-Craft. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Chris-Craft Chris-Craft Chris-Craft Chris-Craft