X-Yachts

X Yachts Werf
De werf van X-Yachts is sinds de oprichting in 1979 gevestigd in Haderslev in Denemarken. Het Deense merk focust zich op het produceren van zeiljachten waarmee u sportief en comfortabel varen kan combineren.

Range
X-Yachts bouwt momenteel drie verschillende lijnen: X-Racing, X-Cruising en X-Performance. Alle modellen kunnen in verschillende maten geleverd worden.
Nederlandse importeur

Al ruim 30 jaar is X-Yachts Holland de Nederlandse importeur van het toonaangevende merk.

Visie
X-Yachts wil koploper zijn in de watersport industrie. Dit doel willen ze bereiken door innovatie en vakmanschap tot het uiterste te drijven om zo de ultieme zeilbeleving voor de klant te creƫren.

Historie
Sinds de oprichting door de broers Niels en Lars Jeppesen zijn er in samenwerking met Birger Hansen al ruim 5000 boten geproduceerd. Het eerste model was een 26 ft X-79 die in mei 1979 gelanceerd werd.

Grootte
Hedendaags zijn er 250 medewerkers betrokken bij de bouw van de schepen.


X-Yachts bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk X-Yachts diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene X-Yachts boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor X-Yachts. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

X-Yachts X-Yachts X-Yachts X-Yachts