1-8-2018

De Valk Duitsland

Twee ervaren makelaars voegen zich bij onze teams in Duitsland

Twee ervaren makelaars voegen zich bij onze teams in Duitsland

Twee ervaren makelaars voegen zich bij onze teams in Duitsland

Nieuw aan boord: twee ervaren experts in Hamburg en het Oostzeegebied

Op www.devalk.nl kunt u 24/7 bij ons terecht. Met wel 4.500 online bezoekers per dag zijn wij de meest bezochte Yacht Brokers van Europa. Maar we willen óók persoonlijk en ter plekke op zoveel mogelijk plaatsen en in de jachthavens voor u aanwezig zijn. We zijn dan ook verheugd u te mogen vertellen dat we in Hamburg en het Oostzeegebied twee ervaren en vakkundige watersporters voor De Valk hebben geworven. Zij hebben alle expertise in huis om u bij te staan in de aan- of verkoop van uw jacht.

Even voorstellen: Thomas Wibberenz en Harmut Ross

Sinds januari 2019 hebben wij naast onze 13 plaatsen en jachthavens in heel Europa, er nog twee andere vertegenwoordigingen in Duitsland bij gekregen: in Hamburg en in het Oostzeegebied (met steunpunt in Kiel). Voor De Valk in Hamburg hebben we de heer Thomas Wibberenz aan boord mogen verwelkomen. Hij heeft in de tijd dat hij nog actief was als zeiler, met succes aan internationale regatta’s deelgenomen. Ook is hij meerdere malen bij de Atlantic Rally for Cruisers (ARC) aan de start verschenen en heeft daarmee de grondslag gelegd voor een vakkundige, persoonlijke en geëngageerde expertise. Voor het Oostzeegebied kunt u voortaan bij de heer Harmut Ross terecht, die naast veel behaalde successen ook Duits/Nederlands kampioen was in de J/24-klasse. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan in de watersport, onder andere als instructeur voor motorboot- en zeilvaarbewijzen in Zwitserland. Ook zíjn deskundigheid geeft klanten van De Valk zekerheid bij de koop en verkoop van hun jacht.

Met de expertise die u van De Valk bent gewend

Thomas Wibberenz (De Valk Hamburg) en Harmut Ross (De Valk Kiel) bekommeren zich graag om uw wensen met betrekking tot de aankoop van uw droomjacht of de verkoop van uw huidige schip. Zij adviseren en informeren u in een persoonlijk gesprek over alle details en nemen u al het werk uit handen. De belofte van De Valk geldt daarmee nu ook in Hamburg en het Oostzeegebied: alle jachten die wij bemiddelen, kennen wij persoonlijk uit de eerste hand. We inspecteren ze op hun ligplaats en verzamelen alle details, om zo 100% waterdichte exposés op te kunnen stellen. Wij bieden u het vertrouwen dat alles tot in de puntjes in orde komt.

Heeft u vragen, of wenst u meer informatie? Beide heren staan voor u klaar.