13-3-2009

Pershing 76 verkocht

De Valk verkoopt Pershing 76 Denise

De Valk verkoopt Pershing 76 Denise

Nieuwe eigenaar voor Pershing 76 Denise

 

Robert Drontmann van De Valk International heeft de Pershing 76 Denise verkocht. De Valk fungeerde als central agent voor dit prachtige jacht en heeft haar verkocht aan één van haar klanten uit het Midden-Oosten.

Denise ligt momenteel in Kroatië en zal naar Italië worden gevaren om door middel van kleine aanpassingen aan de wensen van haar nieuwe eigenaar te voldoen. Na deze kleine refit zal het jacht in het voorjaar de America's cup in Valencia bijwonen, om vervolgens haar route richting Dubai voort te zetten.

Met haar opvallende Italiaanse design en topsnelheid van 47 knopen, kan Denise worden gezien als een prachtig vormgegeven jacht. Ze beschikt over een modern interieur, teak-houten vloeren en volledige air-conditioning. Daarbij bieden de vier comfortabele hutten ruimte aan zeven gasten, inclusief 3 badkamers en een geavanceerd audio/entertainment systeem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Drontmann van De Valk International via T: 035 582 90 14; F: 035 582 90 16; E: international@devalk.nl