12-1-2009

De Valk is central agent

De Valk is central agent voor unieke X-73

De Valk is central agent voor unieke X-73

De Valk International is central agent voor de verkoop van Klem VII, één van de slechts twee X-73 jachten.

Klem VII is in 2002 voltooid voor een zeer ervaren eigenaar. Deze eersteklas performing cruiser combineert robuustheid en veiligheid met een goede performance.

“Dit custom-built jacht is tot in de kleinste details met de uiterste zorg gebouwd,” vertelt Derk Jan Rolff – de verantwoordelijke makelaar voor dit jacht bij De Valk International. “Alles is ontworpen met het oog op comfort en kwaliteit. Dit is onder meer te zien aan het prachtige interieur, de moderne tuigage met carbon mast en hydraulische rolgiek. Klem VII is gebouwd volgens alle CE specificaties en zeer goed onderhouden. De enige reden dat het jacht dan ook in de verkoop ligt, is de wens van de eigenaar tot aanschaf van een groter jacht.”

Opvallende kenmerken van Klem VII is de decksaloon. De romp en de opbouw zijn gebouwd in een polyester sandwichconstructie. Daarnaast zijn het elegante dek en het dekhuis ingelegd met teakhout. Het jacht biedt accommodatie voor eigenaar en vier gasten, tevens zijn er voorzieningen voor crew of nog vier gasten. Met een verkoopprijs van € 2.480.000 wordt verwacht dat er aardig wat interesse voor dit unieke jacht zal zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Derk Jan Rolff van De Valk International via T: 035 582 9014; M: 0624446977; E: international@devalk.nl