31-10-2019

MBS 1, 2 & 3 November 2019

Meer dan 400 motorjachten te bezichtigen tijdens de Najaarsshow van Motorbootsneek.nl

Meer dan 400 motorjachten te bezichtigen tijdens de Najaarsshow van Motorbootsneek.nl

Najaars show Motorbootsneek.nl

In het weekend van 1, 2 en 3 november 2019 vindt de grootste botenshow van het Noorden plaats. De Valk Yachtbrokers Sneek is één van de organiserende bedrijven van dit unieke motorjachten evenement in Sneek, Motorboot Sneek genaamd.

Samen met zestien werven en andere jachtmakelaars presenteren wij 400 nieuwe en jong gebruikte jachten in onze havens. De 10e najaarseditie van Motorboot Sneek is op 1, 2 en 3 november van 10.00 – 17.00 uur gratis te bezoeken. De organiserende bedrijven bevinden zich allemaal in het mooie Sneek en de gastwerven hebben een beursstand en presenteren één of meerdere van hun jachten op één van de locaties. In de haven van De Valk Sneek vindt u de werven: De Vaart Yachting, De Boarnstream en Bmarine/Seafaring Yachts.

Onder het genot van een hapje en drankje beleeft u een gezellige dag, bewondert u mooie, nieuwe en jong gebruikte schepen en geniet u van een prachtige omgeving. Bezoek voor meer informatie over de bedrijven en de adresgegevens de website: www.motorbootsneek.nl.