2-5-2011

De Valk Vripack 1650 inverkoop

Vripack 1650 te koop bij De Valk

Vripack 1650 te koop bij De Valk

De Valk Vripack 1650 inverkoop

De Valk Loosdrecht is aangewezen als central agent voor de verkoop van het langeafstandsmotorjacht El Paso. Het jacht is in Nederland gebouwd door de wereldberoemde scheepsarchitecten van Vripack voor lange tochten op zee en, met haar hoogte van 3,20 meter, varen door de Franse kanalen. El Paso kan door slechts één persoon bestuurd worden en biedt optimaal comfort voor een lang verblijf aan boord.

Vripack bouwde het jacht volgens de nieuwste technologische ontwikkelingen in opdracht van de ervaren eigenaar en creëerde zo een uiterst praktisch en leefbaar jacht. “El Paso heeft een prachtig afgewerkt teak interieur dat de enorme aandacht voor detail van de bouwers reflecteert,” aldus Mark Schouten, de makelaar die verantwoordelijk is voor de verkoop van het jacht bij De Valk. “Haar ruime dek en harmonieuze lijnen zullen ook zeer in de smaak vallen bij (voormalige) zeilers. Bovendien biedt El Paso haar eigenaren en hun gasten accommodatie op het hoogste niveau met twee gelijkwaardige hutten, uitzonderlijk voor een jacht van dit formaat, en de intelligente lay-out die het jacht ideaal maakt als tweede huis.”

El Paso, uitgerust met een compleet navigatiesysteem, heeft haar veiligheid ruimschoots bewezen tijdens eerdere tochten, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen waarmee ze is gebouwd, is het jacht zowel technisch als optisch in uitstekende staat. Dit is ook te danken aan de eigenaren die kosten noch moeite hebben bespaard om de oorspronkelijke kwaliteit van het motorjacht te behouden.

Andere kenmerken van El Paso zijn een ruim stuurhuis annex salon, een compleet uitgeruste kombuis die ook dient als extra loungegedeelte, een geavanceerd muziek/mediacenter, centrale verwarming, airconditioning, thermopane ramen, een afwasmachine, een wasmachine/ droger, een vriezer en heel veel bergruimte. Technologische hoogtepunten zijn een zeer goed geïsoleerde machinekamer, een John Deere dieselmotor, stabilisatoren, een hydraulische boeg- en hekschroef, een hydraulische ankerlier, een 12,5 KVA generator, een ‘trolling valve’ systeem, een uiterst compleet navigatiesysteem en een hydraulisch strijkbare mast.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met Mark Schouten, De Valk Loosdrecht.
T: +31 (0)35 582 90 30 of E: loosdrecht@devalk.nl