14-10-2008

Mangusta 80 in de verkoop

De Valk krijgt Mangusta 80 Hardtop in topconditie in de verkoop

De Valk krijgt Mangusta 80 Hardtop in topconditie in de verkoop

Mangusta 80 in de verkoop

 

De Valk Antibes is benoemd tot central agent voor de verkoop van de Mangusta 80 Hardtop Varus. Het jacht is te water gelaten in juli 2006 en is een prima voorbeeld voor deze zeer succesvolle serie van open powerboats van de Overmarine werf in Viareggio. Bovendien heeft de huidige en enige eigenaar slechts weinig gebruik gemaakt van Varus en daarom verkeert zij dan ook in uitzonderlijke staat. Haar huidige ligplaats in Port Vauban is in combinatie met het jacht beschikbaar. De ligplaats is te verkrijgen via een op zichzelf staande onderhandeling als het jacht afzonderlijk wordt verkocht, maar de voorkeur wordt gegeven aan een totaalbod voor zowel het jacht èn de ligplaats.

“Dit is dé kans om aan de lange wachtlijst te ontsnappen en toch eigenaar te worden van een zo goed als nieuwe Mangusta 80,” vertelt Jeroen Minnema, de verantwoordelijk makelaar van De Valk Antibes. “Met de reeds betaalde EU BTW en alle denkbare extra’s al aan boord, is een vraagprijs van € 4.100.000 zeer scherp. Dit in combinatie met de koop van een ligplaats in Antibes, is een geweldige totaal-oplossing voor nieuwkomers in de markt!”

De Mangusta 80 Hardtop is ontworpen door Righini en heeft een uitstekende reputatie onder de snelvarende en planerende polyester motorjachten. Mogelijk zijn de hoge eisen die worden gesteld bij de bouw, installatie en voltooiing van het jacht de reden dat deze 25-meter sport cruiser wereldwijd zo populair is. Misschien ook vanwege haar charismatische look en haar ongekende prestaties. Of toch vanwege het feit dat het jacht in staat is om door de golven te breken met een snelheid tot wel 45 knopen!

De nieuwe eigenaren van Varus kunnen het voor zichzelf beslissen, terwijl zij ondertussen genieten van het voortreffelijke comfort van het lichte essen- en teakhouten interieur. De eigenaarshut, die zich over de volle breedte van het schip uitstrekt, bevindt zich voorin en heeft twee aparte badkamers, één met douche en wastafel en één met toilet, bidet en wastafel. Net zoals de twee hutten voor de gasten (één hut met een tweepersoonsbed en één hut met twee eenpersoonsbedden en een Pullman), beschikt de eigenaarshut over een eigen DVD-systeem en satelliettelevisie. Buiten zorgen twee dubbele zonnebanken, twee tafels en zitgelegenheid voor twaalf personen voor een comfortabel buitenleven. Varus beschikt tevens over goede accommodatie voor twee bemanningsleden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Minnema van De Valk Frankrijk in Antibes via T: +33 492 910202; F: +33 492 910301; E: antibes@devalk.nl

Meer informatie: Varus