De Valk Altena

Maandag t/m vrijdag: 07.45 - 17.30 uur
Weekend: op afspraak

Over jachtmakelaar De Valk Altena

Waar kun je ons vinden? 

De Valk Altena, gevestigd in Raamsdonksveer (Zuidwest Nederland), bestaat al meer dan 50 jaar en staat vooral bekend om de bouw van nieuwe jachten en onderhoud. In 2018 zijn wij onze eigen makelaardij gestart en begin 2024 hebben wij ons aangesloten bij De Valk Yacht Brokers. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?  

Met onze uitgebreide kennis van motorjachten, toegang tot de benodigde faciliteiten (incl. 80 tons lift) en 50 jaar ervaring in de jachtbouw kan De Valk Altena kopers en verkopers te allen tijde bijstaan. De jachtmakelaardij beschikt over een nieuwe, ruime verkoophaven gelegen aan de A27 en de Bergsche Maas. De verkoophaven biedt plaats aan zo'n 30 jachten, elk met een eigen steiger en walstroom.

Wat kunnen we nog meer voor u doen? 

Of u nu een jacht koopt of verkoopt, wij weten als geen ander wat het voor u betekent. Het is dan ook onze taak om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. De Valk Altena werkt met een heldere en actieve verkoopprocedure die in nauw overleg met u als klant wordt samengesteld en uitgevoerd. 

Wij staan voor u klaar! 

Wij bieden u graag professionele service en bespreken alle aan- of verkoopmogelijkheden met u. Wilt u meer informatie over wat De Valk Altena voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

De Valk Altena