De Valk Amsterdam

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
weekend: op afspraak

Over jachtmakelaar De Valk Amsterdam

Waar vindt u ons?
Jachtmakelaardij De Valk Amsterdam opereert vanuit Nederland en is hiermee gevestigd op een centrale plek in Europa. De focus ligt op de internationale markt en door jarenlange expertise en een groot internationaal netwerk, kan De Valk Amsterdam uitstekend inspelen op vraag naar en aanbod van grote- en superjachten.
 
Het merendeel van deze jachten liggen in de grotere jachthavens aan de Middellandse Zee, echter de portefeuille reikt verder dan Europa alleen. De Valk Amsterdam is regelmatig op locatie om een goed beeld te kunnen vormen van het te verkopen jacht en in gesprek te gaan met de eigenaar of om deze jachten met potentiële kopers te bezichtigen.
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Samen met onze vestigingen in Antibes en Palma is De Valk Amsterdam gespecialiseerd in de internationale verkoop en marketing van motor- en zeiljachten, vanaf ca. 20 meter.
 
Door de goede contacten met vele internationale spelers en bezoeken cq. participatie aan de grote internationale bootshows, verwerft De Valk Amsterdam met grote regelmaat superjachten van noemenswaardige klasse. Met onze jarenlange ervaring in de internationale boat business, hebben wij in de afgelopen jaren voor vele 100-voeters (waaronder Princess, Canados, Moonen en Feadship) een nieuwe eigenaar gevonden.
 
En ook…
De Valk Amsterdam is daarnaast de juiste partij voor de bemiddeling van uw ligplaats. Heeft u een ligplaats in één van de (internationale) havens die u samen met uw jacht wilt verkopen? Of wilt u juist met uw jacht richting de Middellandse Zee en zoekt u een ligplaats in één van de schitterende havens? Wellicht hebben wij dé ideale ligplaats voor u in portefeuille.
 
Wij zijn er voor u!
Wij kunnen feilloos inspelen op de behoeften die er in deze markt spelen. Wilt u meer informatie over wat De Valk Amsterdam voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
De Valk Amsterdam