De Valk Antibes

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
weekend                  : op afspraak

Over jachtmakelaar De Valk Antibes

Waar vindt u ons?
De Valk Antibes is gesitueerd tegenover de levendige marina Port Vauban, welke vol ligt met de meest gewilde motor- en zeiljachten van de Middellandse Zee. Vele jachteigenaren voelen zich hier thuis en vele jachtliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het scala aan jachten: van eenvoudige vissersboten tot superjachten. Port Vauban is met recht één van de meest begeerlijke jachthavens ter wereld.

De Valk is sinds 1988 gevestigd in Antibes. De regio van Antibes werd toen al gezien als het epicentrum van de jachtbouw aan de Middellandse Zee en dat bewijst zich tot op de dag van vandaag.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Ons team doet er alles aan om kopers en verkopers vanuit alle hoeken van het Middellandse Zee gebied bij elkaar te brengen en hen de beste service te bieden. De Valk Antibes is gespecialiseerd in de internationale verkoop en marketing vanaf ca. 15 meter (50 voet).

Wij richten ons op een zeer internationaal publiek. Onze makelaars spreken vloeiend Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch, Grieks en Bulgaars, dus taal- en cultuurverschillen mogen geen barrière opleveren.

Daarnaast hebben wij ruime zeil- en vaarervaring. Naast het samenbrengen van koper en verkoper, geven wij u dus ook graag advies over vermogen en uitvoerbaarheid op het gebied van design en lay-out. Inmiddels biedt De Valk Antibes u een aanbod van meer dan 450 jachten. Door onze nauwe samenwerking en grote netwerk, bieden wij de mogelijkheid vraag en aanbod minutieus op elkaar af te stemmen, ongeacht specifieke eisen of budget.

Wij streven naar een langdurige relatie met u als klant zodat u zorgeloos en maximaal kunt genieten, zonder verrassingen achteraf. Het hebben van een jacht is een prachtige manier om de waarde van uw kostbare vrije tijd te maximaliseren. Indien gewenst kunnen wij er daarom voor zorgen dat uw jacht klaar ligt voor vertrek als u aankomt; in top conditie en volledig uitgerust.

En ook...
Laat u niet inpakken door de dure jachtindustrie aan de Middellandse Zee. Dit kan anders! Wij kunnen u indien gewenst de service bieden die u wenst, volledig transparant en met redelijke marges.

Door samenwerking met jachteigenaren en het begrijpen van hun individuele behoeften, streven wij ernaar de kosten voor jachtservice te minimaliseren. Of het nu gaat om het inhuren van seizoensgebonden of vaste bemanning, winterklaar maken, onderhoudspakketten, reparaties of zelfs levering van charter service, wij hebben er hard aan gewerkt de standaarden van service diensten te doorbreken. Wij hebben ons eigen onderhoudsteam voor het uitvoeren van kleine reparaties en bieden u een scala aan services:
- Jachtbeheer
- Bemanning/bemanningsbeheer
- Technisch beheer
- Ligplaatsbeheer
- Bemiddelingsdiensten
- Brandstof
- Refits
- Toezicht op nieuwbouw en registratie
- Algemeen onderhoud en het uitvoeren van reparaties door ons eigen team
- Winterservice (schoonmaak, regelmatige controles, oplossen van problemen etc.)
- Verhuizing.

Dus, waarom kiest u voor De Valk Antibes?
- De Valk Antibes heeft ruime vaar- en zeilervaring
- We hebben een groot aanbod motor- en zeiljachten
- We bieden een nauwkeurige zoek service via ons uitgebreide netwerk
- De Valk Antibes heeft goede relaties met de grote jachthavens aan de Italiaanse en Franse Riviera
- Onze transparante en relevante service pakketten voorkomen de exorbitant hoge prijzen die de jachtindustrie aan de Middellandse Zee hanteert
- We hebben een wereldwijd netwerk
- We zijn zeer internationaal gericht en spreken acht talen vloeiend.

Wij zijn er voor u!
Ons onlangs gerenoveerde kantoor biedt bezoekers een sfeer die vergelijkbaar is met het interieur van de jachten die wij verkopen. U bent van harte welkom om binnen te lopen en onze makelaars te ontmoeten. Wij staan graag voor u klaar om uw wensen en behoeften te bespreken, maar ook voor een goed gesprek over jachten bent u van harte welkom, het is immers onze passie.

Ons kantoor biedt de mogelijkheid voor presentatie en formele discussie, maar ook voor een informeel gesprek biedt onze bar uitkomst.

De Valk Antibes