Over jachtmakelaar De Valk Asia

Waar u ons kunt vinden

Vanuit haar centrale locatie in Penang richt De Valk Asia zich op de Aziatische markt. Dankzij jarenlange ervaring en een groot internationaal netwerk kan het hybride kantoor van De Valk Asia inspelen op vraag en aanbod van grote boten en superjachten in Maleisië, Singapore en Phuket.

Terwijl de meeste door De Valk Yacht Brokers te koop aangeboden jachten in grotere jachthavens in Europa liggen, omvat onze portefeuille nu ook jachten die in Azië te koop zijn. De vertegenwoordigers van de makelaardij zijn regelmatig in het veld te vinden om een goed beeld te krijgen van de jachten die verkocht worden, met eigenaren te praten en bezoeken met potentiële kopers te regelen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u uw jacht verkopen in de omgeving van Phuket, Maleisië of Singapore? De Valk Asia is u graag van dienst. Wij komen graag naar u toe en regelen het gehele verkoopproces: van een aantrekkelijke presentatie op onze website tot bezichtigingen en de uiteindelijke afwikkeling van de verkoop.

Tot uw dienst!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom de verkoop van uw jacht? Bel gerust met De Valk Asia op +65 826 679 95. Wij komen graag bij u aan boord voor een vrijblijvende taxatie en een plan van aanpak.

De Valk Asia