De Valk Asia

Over jachtmakelaar De Valk Asia

Waar u ons kunt vinden

Vanuit de centrale locatie in Penang richt De Valk Asia zich op Zuidoost-Azië. Dankzij jarenlange ervaring en een groot internationaal netwerk kan De Valk Asia inspelen op vraag en aanbod van grote boten en superjachten in Maleisië, Singapore en Phuket. 

Terwijl de meeste door De Valk Yacht Brokers te koop aangeboden jachten in grotere jachthavens in Europa liggen, omvat onze portefeuille nu ook jachten die in Azië te koop zijn. De vertegenwoordigers van de makelaardij zijn regelmatig in het veld te vinden om een goed beeld te krijgen van de jachten die verkocht worden, met eigenaren te praten en bezoeken met potentiële kopers te regelen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u uw jacht verkopen in de omgeving van Phuket, Maleisië of Singapore? Maarten de Kroon, jachtmakelaar bij De Valk Asia, bespreekt graag met u de beste strategieën en diensten voor een succesvolle verkoop van uw jacht. Van een aantrekkelijk marketingplan tot bezichtigingen, de uiteindelijke verkoop en overdracht van uw jacht.

Tot uw dienst!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom de verkoop van uw jacht? Bel gerust met De Valk Asia op +65 826 679 95. Wij komen graag bij u aan boord voor een vrijblijvende taxatie en een plan van aanpak.

De Valk Asia