De Valk Barcelona

Openingstijden
maandag - vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
weekend: op afspraak


 

 

Over jachtmakelaar De Valk Barcelona

Hoe u ons kunt vinden
Ons kantoor is gevestigd in Vilanova Grand Marina, op nog geen 20 minuten van het vliegveld van Barcelona en op slechts 35 minuten van het centrum van Barcelona.
Wij zijn actief in Barcelona (Spanje) en omstreken, en bestrijken de gehele kust van Catalonië – van de Franse grens in het noorden tot Castellón in het zuiden.

Wat wij voor u kunnen betekenen
Wij hebben uitgebreide kennis van de jachtmakelaardij in de regio Barcelona en maken gebruik van het uitgebreide internationale netwerk van De Valk dat zich uitstrekt tot ver buiten de Spaanse grens.
We zijn gespecialiseerd in de internationale verkoop en marketing van exclusieve motor- en zeiljachten van rond de 15 meter (50 voet) en groter.
Ook kunnen we u ondersteuning bieden als u overweegt een nieuw jacht aan te schaffen of u wilt oriënteren op de markt. Graag delen we onze expertise op gebieden als ligplaatsen, yacht management, charter, verzekeringen en transport met u.

En nog meer…
Vilanova Grand Marina is exclusief opgezet voor superjachten, met faciliteiten en services die specifiek zijn toegesneden op grotere boten. Met betonnen kaden, directe toegang met de auto tot elke ligplaats, en werk- en parkeerplaatsen dicht in de buurt staan functionaliteit en comfort hier voorop.
U kunt ook kiezen voor de Yacht Club Vilanova, welke is toegerust voor jachten vanaf 10 meter. Deze jachthaven heeft een geweldig restaurant met een gezellige sfeer.

Ook biedt deze regio tal van andere ligplaatsen en uitstekende jachtservicebedrijven die uw pas aangeschafte jacht kunnen moderniseren of onderhouden. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat uw schip in optimale staat verkeert voor de verkoop.

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag terzijde en brengen u in contact met de juiste partner voor u.

Wij staan voor u klaar!
Bent u in de regio Barcelona en wilt u de mogelijke verkoop of koop van een jacht bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bevinden ons in het hart van de watersportmarkt en bieden u professionele dienstverlening op het hoogste niveau.

 

 

De Valk Barcelona