De Valk Barcelona

Openingstijden
maandag - vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
weekend: op afspraak


 

 

Over jachtmakelaar De Valk Barcelona

De Valk Yacht Brokers Barcelona is actief in de hele regio Catalonië, langs de hele kust van de Franse grens in het noorden tot Castellón in het zuiden.

Plaats uw jacht op de markt met De Valk Yacht Brokers
Wij hebben uitgebreide kennis van jachtmakelaardij en profiteren van het uitgebreide internationale netwerk van De Valk Yacht Brokers, dat tot ver buiten de Spaanse grenzen reikt. Wij zijn gespecialiseerd in de internationale verkoop en marketing van motor- en zeiljachten, waarbij we streven naar een recht-toe-recht-aan en pro-actieve aanpak. Als u uw jacht bij ons aanbiedt, krijgt u de hoogste zichtbaarheid in de markt, en wij zullen consequent werken om de juiste koper voor uw jacht te vinden. 

Uw jacht kopen met De Valk Yacht Brokers
Wij kunnen u verder ondersteunen als u overweegt een nieuw jacht aan te schaffen of als u zich op de markt oriënteert, en delen graag onze expertise op het gebied van ligplaatsen, jachtbeheer, charter, verzekering of transport. Kijk voor onze aanbiedingen op www.devalk.nl 

Er is meer...
Jachthavens en scheepswerven in Barcelona en de omliggende kustgebieden, bieden faciliteiten en diensten van hoog niveau, ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van kleinere jachten, tot de grootste jachten in de wereld. Barcelona is een van de epicentra van de jachtbouw en biedt een grote verscheidenheid aan professionele topdiensten. De regio biedt ook vele aanlegplaatsen en uitstekende jachtservicebedrijven die uw pas gekochte jacht kunnen upgraden of onderhoud kunnen uitvoeren.

Als u meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via barcelona@devalk.nl

We kijken ernaar uit van u te horen.

De Valk Barcelona