De Valk Costa Blanca

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Weekend                 : op afspraak

Over jachtmakelaar De Valk Costa Blanca

Waar vindt u ons?
De Valk Costa Blanca heeft haar werkgebied in het zuidoosten van Spanje tussen de plaatsen Valencia en Cartagena. De regio heeft een lange kustlengte met vele jachthavens, waaronder Valencia, Denia, Altea, Alicante en Torrevieja.

Vanwege de lengte van de kustlijn en de verscheidenheid in de aangeboden jachten werkt De Valk Costa Blanca flexibel waar u maar wilt! Daardoor zijn wij nooit ver verwijderd van uw jacht of het jacht waarin u bent geïnteresseerd.
 
Vele vluchten vanuit vrijwel ieder Europees land komen aan op de internationale luchthavens van Alicante en Valencia. Daarnaast zijn er meerdere kleine luchthavens aan de Costa Blanca gelegen, die per privéjet gemakkelijk zijn te bereiken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Het team van De Valk Costa Blanca heeft grote kennis van de jachtmakelaardij in de regio Costa Blanca en combineert deze met het grote internationale netwerk van De Valk. Een netwerk dus, dat ver over de Spaanse grenzen reikt.

De Valk Costa Blanca is gespecialiseerd in de internationale verkoop en marketing van exclusieve motor- en zeiljachten van rond de 15 meter (50 voet) en groter.

De makelaars van De Valk Costa Blanca staan graag voor u klaar om uw aan- of verkoopwensen te bespreken en samen met u tot een gedegen plan van aanpak te komen. Wij bieden u dé service die u nodig heeft bij de aan- of verkoop van uw jacht in Spanje of daarbuiten.

En ook…
De regio Costa Blanca heeft een groot aanbod van ligplaatsen, ook voor superjachten, vaak voor een concurrerende prijs. Deze ligplaatsen zijn een mooie uitvalsbasis om te vertrekken naar de nabij gelegen Balearische eilanden Formentera, Ibiza, Mallorca en Menorca. De eerstgenoemde 2 eilanden zijn binnen een dag varen te bereiken.

In de regio bevinden zich ook veel uitstekende jachtservicebedrijven om een pas aangekocht jacht te upgraden of te onderhouden. Ook wanneer u uw jacht perfect verkoop klaar wilt maken, bent u bij deze jachtservicebedrijven aan het juiste adres.

Wilt u meer weten? De Valk Costa Blanca denkt graag met u mee en kan u snel in contact brengen met de juiste partij.
Ook zijn wij u graag van dienst wanneer u eraan denkt een nieuw jacht te kopen, oriënterend rondkijkt of gebruik wilt maken van onze expertise inzake onderwerpen als jachtmanagement, verzekering of transport.

Wij zijn er voor u!
Bent u in de regio Costa Blanca en wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijke verkoop of aankoop van een jacht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij bevinden ons in het middelpunt van de watersport en bieden u graag professionele service op hoogstaand niveau.

De Valk Costa Blanca