De Valk Hamburg

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
weekend: op afspraak

Over jachtmakelaar De Valk Hamburg

Waar vindt u ons:
Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Hamburg vindt u mij waar u zich bevindt: Aan boord van uw jacht. Binnenkort ben ik bij u aan de steiger en aan boord, of het nu op de Noordzee of de Oostzee is of op onze binnenwateren. Onze De Valk service is flexibel in plaats en tijd en afgestemd op uw wensen.

Wat wij u bieden:
De Valk is gespecialiseerd in de verkoop van goed onderhouden motor- en zeiljachten en catamarans. Al meer dan 20 jaar ben ik persoonlijk actief als gespecialiseerd makelaar in jachten en catamarans.  Alle jachten die wij bij De Valk bemiddelen zijn persoonlijk geïnspecteerd en het project is tot in detail besproken met de betreffende eigenaar. Onze exposities worden zorgvuldig en vakkundig voorbereid om voor u als eigenaar of koper een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Uw tevredenheid is ons doel bij De Valk.

En bovendien...
geef ik u graag mijn advies over alle aspecten van uw jacht, of het nu gaat om verzekering, verbouwing en uitrusting of transport en winterstalling. Ik stel u graag mijn jarenlange ervaring in de jachtbouw ter beschikking. 

Wij zijn er voor u: 
Ik help u graag met al uw vragen over uw jacht. Hoe en wanneer kunt u het beste verkopen? Welke prijs kan worden bereikt en hoe snel kan dat? Moet er van tevoren nog werk worden verricht of wat is er nog meer zinnig voor een optimale verkoop? Waarom belt u ons niet even op en laten we praten.

 

De Valk Hamburg