De Valk Head Office

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
 

 

Over jachtmakelaar De Valk Head Office

Waar vindt u ons?
Het hoofdkantoor van jachtmakelaardij De Valk is gevestigd in Naarden Vesting. Centraal gelegen in Nederland, vormt het hoofdkantoor het middelpunt van waaruit alle vestigingen van De Valk aangestuurd worden en de financiële administratie is gevestigd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De financiële administratie van De Valk beheert de geldstromen bij verkoop van uw jacht. Wij maken gebruik van een derdengeldenrekening voor extra veiligheid. Pas wanneer de volledige koopsom ontvangen is en de documentatie behorend bij het jacht compleet is, maakt onze financiële administratie de koopsom over aan de verkoper. Extra zekerheid dus voor zowel koper als verkoper.
 
Tevens zijn wij continu bezig om de optimale presentatie van uw jacht te bereiken. Bijna dagelijks zijn wij in gesprek over zoekmachine optimalisatie, website verbeteringen, promotieacties en evenementen, allemaal om dé koper van uw jacht te bereiken.

En ook…
Op ons hoofdkantoor werken specialisten die u kunnen adviseren bij juridische zaken. Ook kunt u hier terecht voor al uw vragen betreffende BTW zaken, jacht management en financieringen & verzekeringen.
 
Wij zijn er voor u!
Door de vele honderden transacties per jaar, hebben wij enorm veel kennis in huis. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de internationale verkoopmarkten, inruilmogelijkheden, aankoopconstructies en alle fiscale en financiële aspecten, zijn wij u graag van dienst. Schroom dus niet contact met ons op te nemen.


 

De Valk Head Office