De Valk Hindeloopen

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
zaterdag                   : 10.00 - 17.00 uur
zondag                     : op afspraak

 

Over jachtmakelaar De Valk Hindeloopen

Waar vindt u ons?
Jachtmakelaardij De Valk Hindeloopen is gevestigd op één van de mooiste plekken aan het IJsselmeer. In Hindeloopen maken wij sinds 1976 gebruik van één van de grootste jachthavens van Noord-Europa.
 
Hindeloopen, van oorsprong een belangrijke handelsstad, trekt jaarlijks vele toeristen. De jachthaven van De Valk Hindeloopen ligt in het hart van de stad en vormt daarmee een prominente plek in het toeristische stadje. Pal aan het IJsselmeer is dit een populaire jachthaven voor de watersporter om één of meerdere dagen aan te meren.
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
De Valk Hindeloopen is gespecialiseerd in de verkoop van zeiljachten van circa 10 tot 30 meter. Door de nauwe samenwerking met Jachthaven Hindeloopen, hebben wij de beschikking over een prachtige verkoophaven waar uw zeiljacht optimaal gepresenteerd kan worden. Iedere box is uitgerust met een stroom- en drinkwateraansluiting. De jachthaven biedt plaats aan 550 jachten. De boxen bieden plaats aan jachten tot ruim 30 meter (90 voet).
 
Op de wal hebben wij een prachtige aluminium loopsteiger tot onze beschikking waarmee wij uw jacht optimaal kunnen presenteren.
 
Uw jacht presenteren vanuit de verkoophaven van De Valk Hindeloopen levert zonder twijfel veel bekijks op. Wellicht zit dé koper van uw jacht daartussen! En als u in bezit bent van een jacht, maar u ziet bij ons uw droomjacht liggen? Geen probleem, wij denken graag met u mee hoe wij met inruil van uw jacht een (ver)koop kunnen realiseren.
 
En ook…
Op het terrein van De Valk Hindeloopen zijn veel extra faciliteiten beschikbaar, waaronder een hijskraan tot 60 ton voor het uit het water liften van uw jacht, tankstation, draadloos internet en een restaurant/croissanterie.
 
Tevens biedt De Valk Hindeloopen de mogelijkheid tot winterstalling/berging in een verwarmde hal en hebben wij afspraken met Jachthaven Stavoren voor het aanbieden van jachten vanaf 90 voet.
 
Wij zijn er voor u!
Het team van De Valk Hindeloopen gaat graag met u in gesprek over uw aan- of verkoopmogelijkheden. Wanneer u in de buurt bent van het prachtige 11-stedenstadje Hindeloopen, schroom dan niet om bij ons binnen te lopen.
 
Tevens kunnen wij u de volgende adressen in de buurt van onze verkoophaven aanraden:
• Het 1e Friese Schaatsmuseum: het grootste museum op schaatsgebied met de grootste collectie schaatsen en sleeën en complete geschiedenis over de 11-stedentocht.
• Museum Hindeloopen: over het rijke verleden van Hindeloopen met o.a. Hindelooper klederdracht en Hindelooper schilderwerk.
• De vele sfeervolle restaurantjes die om de oude haven zijn gesitueerd.
• Hotel Galamadammen: qua ligging één van de mooiste hotels van Friesland.
De Valk Hindeloopen