De Valk Limburg

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30 uur
weekend                  : op afspraak

Over jachtmakelaar De Valk Limburg

Waar vindt u ons? 
Jachtmakelaardij De Valk Limburg is gevestigd in Wessem, in het centrum van de Maasplassen. 

De Maasplassen is een uitgebreid, aaneengesloten netwerk van grote en kleine meren, ontstaan door grindgroeven. Het biedt een watersportgebied van 3.000 hectare. De diversiteit van de Maasplassen maakt het een absoluut mekka voor alle watersporters. Vanaf het water is de prachtige natuur te zien die mede door de Maas is ontstaan. De Maas en de Maasplassen bieden uitstekende mogelijkheden om mooie routes te varen door de combinatie van de bijzondere natuur en aanlegmogelijkheden in dorpen en steden.  

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De Valk Limburg is gespecialiseerd in de verkoop van polyester- en stalen jachten van zo'n 10 tot 20 meter. Door onze samenwerking met de jachthaven Schippersdock hebben wij de beschikking over een verkoopruimte voor uw jacht.  

En ook...
Het terrein van De Valk Limburg omvat veel extra faciliteiten, zoals een kraan met een capaciteit van 32 ton om boten uit het water te hijsen, een winterstalling in een verwarmde hal en jachtservice.

Wij zijn er vr u!
De Valk Limburg staat klaar om alle aan- of verkoopmogelijkheden met u te bespreken. Als u erover denkt om de botenwereld in te gaan, aarzel dan niet om ons te komen opzoeken.  

Tevens kunnen wij u de volgende adressen in de buurt van onze verkoophaven aanraden:
*  Cultureel erfgoed moet u bezoeken aan "het witte stadje Thorn", Stevensweert, Roermond & Wessem 
*  Winkelen; Het Designer Outlet Centre in Roermond biedt een aantrekkelijke omgeving voor mensen die van winkelen houden.  
*  Midden-Limburg deelt een grens met beide buurlanden, zodat u uw dagje uit kunt combineren met een bezoek aan Duitsland of België. 

De Valk Limburg