De Valk Loosdrecht

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
zaterdag                   : 10.00 - 17.00 uur
zondag                     : 12.00 - 17.00 uur

 

Over jachtmakelaar De Valk Loosdrecht

Welkom bij De Valk Loosdrecht
Sinds de oprichting van De Valk in 1947 is onze organisatie gevestigd in Loosdrecht. Vanuit deze locatie leveren wij diensten en expertise op het gebied van het aankopen en verkopen van jachten. Gelegen in het hart van de Loosdrechtse Plassen ligt onze vestiging niet alleen in een prachtig natuurgebied, maar is het ook zeer centraal gevestigd in de Randstad. Met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste steden en waterwegen van het land is Loosdrecht de ideale locatie voor de aankoop of verkoop van uw jacht.

Bij De Valk Loosdrecht bent u in goede handen
Ons team van jachtmakelaars bestaat uit enthousiaste professionals die gedreven worden door een passie voor de watersport. Zij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het aankoop- of verkoopproces van uw jacht. Met onze kennis van de markt en uitgebreide netwerk, begrijpen wij de behoefte van zowel kopers als verkopers en zorgen wij voor een vlotte en succesvolle transactie. We helpen u graag bij het vinden van de geschikte koper voor uw jacht of de jacht van uw dromen.

“Onze kracht ligt bij de gedrevenheid van het team. Zij hebben een frisse blik op de watersport branche. Juist door het even anders te doen, weten wij het verschil te maken voor onze klanten.” - Sjoerd Paddenburg, managing director De Valk Loosdrecht

Regel alles van A tot Z op één locatie
Met een overdekte waterloods met ruimte voor maar liefst 90 boten én een haven met plaats voor nog eens 70 boten, zorgen we voor een veilige en comfortabele omgeving voor uw jacht. In onze haven is ook Jachtwerf Lieverst gevestigd. Dit biedt de mogelijkheid om onderhoud en reparaties direct op locatie uit te voeren. De jachtwerf heeft expertise op het gebied van staal, polyester, houtwerk, elektrotechniek en motortechniek. Een ervaren team van scheepsmonteurs maakt uw jacht verkoopklaar, verzorgen regulier onderhoud of helpen mee uw jacht na de koop aan te passen naar uw specifieke wensen. Ook beschikken zij over een bootkraan die tot wel 30 ton kan tillen. Hiermee kunnen we de keuring van uw jacht direct regelen bij ons op locatie of uw jacht liften voor onderhoud of transport.

“Wij vinden het belangrijk om verbinding te maken met onze klanten. Door echt even de tijd te nemen om de behoefte van de koper en verkoper in kaart te brengen, weten wij voor iedere situatie een passende oplossing te creëren.” - Mark Hesselmans, managing director De Valk Loosdrecht

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 35 582 90 30 of loosdrecht@devalk.nl. U bent ook altijd welkom om even binnen te lopen voor meer informatie of een proefvaart. Onze locatie is 7 dagen per week geopend.

 

Reviews

Gastvrijheid gekoppeld aan kennis en kunde. Prachtschip daar gekocht met uitstekende begeleiding. Komt veel bij kijken. Geholpen op alle onderdelen. En de nazorg is ook erg prettig. Kan ten allen tijden daar nog terecht voor vragen over het schip.Ga er af en toe nog graag op de koffie. (Dhr. Dieperink)


Twee zeer professionele enthousiaste jonge ondernemers. Dank zij hen was de aanschaf en afhandeling een makkie. Zij werken voor de verkopende partij en wij waren de kopende partij, maar de aandacht was beslist twee kanten uit. Als wij ooit ons schip verkopen, zoeken wij hen zeker op. ( Dhr. Kooper)


Fijne botenmakelaar en goede toegankelijkheid van de in de verkoop staande boten. Medewerkers zijn goed geïnformeerd en zeer voorkomend, behulpzaam en vriendelijk ook als je geen afspraak hebt. (Dhr. Boone)


Fijne nette en professionele medewerkers die staan achter hun concept. (Dhr. Doorenbos)


Eerlijk en met kennis van zaken (Dhr. Ten Brink)


Gastvrij en zeer vriendelijk team, maakt dat we ons thuis voelen. Ik denk niet dat er iets beters in de buurt is! Bas neemt bij aankomst de honneurs waar en ook de rest van het team laat niets te wensen over! Bedankt voor het onvergetelijke seizoen! (Dhr. Memoria)

De Valk Loosdrecht