De Valk Loosdrecht

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
zaterdag                   : 10.00 - 17.00 uur
zondag                     : 12.00 - 17.00 uur

 

Over jachtmakelaar De Valk Loosdrecht

Waar vindt u ons?
De grondlegger van De Valk is in Loosdrecht begonnen met zijn activiteiten. In 1947 is jachtmakelaardij De Valk Loosdrecht begonnen in het statige pand aan ’t Breukeleveense Meentje waar wij vandaag de dag nog gevestigd zijn.
 
Pal aan de Loosdrechtse Plassen, is De Valk Loosdrecht gevestigd op een unieke plek in Nederland. Midden in de drukte van de Randstad, komt u compleet tot rust in de prachtige natuur die ons kantoor in Loosdrecht omringt. Op de Loosdrechtse Plassen mag met een ontheffing in bepaalde gebieden snelgevaren worden. Ideaal dus om uw (snelvarende) jacht na aankoop meteen te testen.
 
Let op: bij het gebruik van uw navigatie systeem kan het zijn dat u Wijdemeren in plaats van Loosdrecht als woonplaats moet kiezen!
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
De Valk Loosdrecht is gespecialiseerd in de verkoop van polyester en stalen motorjachten. Wij beschikken over een unieke overdekte verkoophaven voor circa 70 jachten en een buitenhaven die plaats biedt aan nog eens circa 70 jachten.
 
Onze vestiging in Loosdrecht verkoopt moeiteloos uw snelvarende jacht, maar voor het jacht vanaf 20 meter bent u hier ook zeker aan het juiste adres. Wij bieden u een verkoophaven waarin uw jacht optimaal gepresenteerd kan worden.
 
En ook…
Een eigen botenkraan tot maar liefst 30 ton maakt het bij De Valk Loosdrecht mogelijk om het hellingen bij keuringen en voor transport in eigen beheer te organiseren.

Daarnaast hebben wij, met het in ons bedrijf gevestigde Jachtwerf Lieverst alle technische kennis in huis.Of het nu is om uw jacht perfect te presenteren voor verkoop of voor aanpassing aan uw wensen na aankoop, zij bieden de oplossing.

Wij zijn er voor u!
Het team van De Valk Loosdrecht beschikt over jarenlange ervaring en wij staan voor u klaar om te praten over de verkoop of aankoop van een jacht. Ook voor een vrijblijvend gesprek over uw verkoopkansen, bent u van harte welkom!
 
Op slechts 5 minuten afstand van ons kantoor vindt u diverse hotels en restaurants waar u heerlijk kunt overnachten en dineren. Ook als u van ver komt, bent u bij ons aan het juiste adres. Geen haast bij een bezichtiging, wij zijn u graag van dienst met het reserveren van een hotelovernachting.
De Valk Loosdrecht