De Valk Monnickendam

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
zaterdag                   : 10.00 - 17.00 uur
zondag                     : op afspraak

 

Over jachtmakelaar De Valk Monnickendam

Waar vindt u ons?
Jachtmakelaardij De Valk Monnickendam is sinds 1996 gevestigd in het watersportminnende Monnickendam. Ons kantoor is gevestigd in Katwoude op een unieke locatie welke zowel over land als via het water over de Gouwzee zeer goed bereikbaar is.
 
Via de Gouwzee heeft u een open verbinding met het Markermeer en kunt u binnen afzienbare tijd afmeren in de vele leuke havenstadjes aan de rand van het Markermeer en IJsselmeer. Na aankoop van uw jacht is het zeker aan te raden deze havenstadjes vanaf het water te ontdekken.
 
Ons kantoor is nog geen half uur verwijderd van Schiphol en ook de zeehaven van IJmuiden ligt in de nabijheid van ons kantoor. Dankzij de goede bus- en treinverbinding met uitstapmogelijkheid voor de deur, zijn wij ook voor onze internationale klant uitstekend te bereiken.
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
De Valk Monnickendam bevindt zich op een A-1 locatie en daardoor zijn wij de aangewezen partij voor de verkoop van uw jacht. Bij ons bent u verzekerd van een regelmatig wisselend aanbod van motor- en zeiljachten tussen de 10 en 22 meter. Ook uw jacht past hier zeker tussen!
 
Onze eigen verkoophaven biedt plaats aan circa 60 motor- en zeiljachten. Dankzij de brede zijsteiger langs alle ligplaatsen, kan uw jacht optimaal bekeken worden en kunt u gemakkelijk op- en afstappen.
 
En ook…
Wij maken gebruik van alle faciliteiten van De Zeilhoek, een prachtige jachthaven welke plaats biedt aan 160 jachten. Hierdoor bent u verzekerd van een ligplaats in een veilige haven, welke 365 dagen per jaar geopend is en waarvan het terrein ’s nachts wordt afgesloten.
 
Op het terrein van De Valk Monnickendam zijn daarnaast vele faciliteiten beschikbaar, waaronder een mastenkraan, vuilwaterstation voor het afzuigen van uw vuilwatertank en bilge water en een gezellig restaurant met terras aan het water.
 
Tevens zijn wij het inleverpunt voor het wassen van uw zeilen door Ultramar. Wij nemen u de zorg uit handen, u levert bij ons in en wij regelen het verder voor u.
 
Wij zijn er voor u!
Het enthousiaste team van De Valk Monnickendam staat zeven dagen per week tot uw beschikking om met u van gedachten te wisselen over de koop en verkoop van uw jacht, verzekering of financiering en onderhoud of transport.
 
Ook de omgeving van De Valk Monnickendam heeft u genoeg te bieden, waaronder:
• Kaasboerderij de Jacobs Hoeve: hier leert u alles over het bereiden van de wereldberoemde Edammer- en Gouda kaas.
• Kaasboerderij de Irene Hoeve: demonstraties over het maken van kaas en klompen.
• Eetcafé De Zeilhoek Food & Drinks: gewoon gezellig dineren op een bijzonder mooie locatie.
• Marinapark Volendam: vakantiepark in de nabijheid van ons kantoor, gebouwd in traditionele Volendamse stijl.
De Valk Monnickendam