De Valk Palma

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
weekend                  : op afspraak

Over jachtmakelaar De Valk Palma

Waar vindt u ons?
Jachtmakelaardij De Valk Palma is geopend in 1987 en ligt op een zeer centrale locatie op Port Cala Nova, Mallorca.
 
De Balearen, waar Mallorca deel van uit maakt, is één van de grootste watersportgebieden in de Middellandse Zee. De watersportliefhebber kan hier zijn hart ophalen.
 
Het grootste aanbod van De Valk Palma bevindt zich in Mallorca, maar door de gemakkelijke en reguliere verbinding naar het Spaanse vaste land en naar de andere eilanden in de Middellandse Zee, is het ook geen probleem de verkoop van uw jacht vanaf een andere locatie te organiseren.
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wanneer u De Valk Palma bezoekt, zult u hartelijk ontvangen worden door onze ervaren makelaars. Samen met De Valk Amsterdam en onze vestiging in Antibes, is De Valk Palma is gespecialiseerd in de internationale verkoop en marketing van exclusieve motor- en zeiljachten vanaf ca. 15 meter (50 voet).
 
Wij doen er alles aan die koper voor uw jacht zo snel mogelijk te vinden. Dankzij onze perfecte ligging aan de jachthaven en ons grote netwerk, komen wij snel in contact met een potentiële koper.
 
En ook…
Wanneer u eraan denkt een nieuw jacht te kopen, oriënterend rondkijkt of wanneer u gebruik wilt maken van onze expertise inzake onderwerpen als verzekering of transport, zijn wij u graag van dienst. De Valk Palma denkt graag met u mee!
 
In Palma de Mallorca bevinden zich veel uitstekende jachtservices om een pas aangekocht jacht te upgraden of te onderhouden. Ook wanneer u uw jacht perfect verkoopklaar wilt maken, bent u bij deze jachtservices aan het juiste adres. Wij hebben de contacten en kunnen u eenvoudig aan de juiste partij koppelen.
 
Wij zijn er voor u!
Bent u in Mallorca en wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijke verkoop of aankoop van een jacht? Loop gerust bij ons binnen, wij bevinden ons in het middelpunt van de watersport en bieden u graag professionele service op hoogstand niveau.
De Valk Palma