De Valk Sint Annaland

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
zaterdag                   : 10.00 - 17.00 uur
zondag                     : 12.00 - 17.00 uur

Over jachtmakelaar De Valk Sint Annaland

Waar vindt u ons?
Jachtmakelaardij De Valk Zeeland is zijn activiteiten in 1983 begonnen in Bruinisse en is in december 2007 verhuisd naar het charmante plaatsje Sint Annaland, waar u ons tot op de dag van vandaag vindt.
 
De Valk Zeeland is de belangrijkste jachtmakelaar in het zuidwesten van Nederland en is eenvoudig te bereiken voor de nationale en internationale markt. Gelegen aan de Oosterschelde op het eiland Tholen ligt De Valk Zeeland in het bruisende middelpunt voor watersporters, kopers en verkopers.
 
Vanwege de centrale ligging in Zeeland aan nationaal park Oosterschelde en in het zuiden van Nederland is De Valk Zeeland uitstekend te bereiken, ook vanaf Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. Via het water vanaf de Noordzee en via land vanaf de snelweg A4. Tevens liggen de vliegvelden Rotterdam, The Hague Airport, Eindhoven Airport en Brussels Airport in de nabijheid van ons kantoor.
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
De Valk Zeeland is gespecialiseerd in de verkoop van uw zeil- en motorjacht in de lengte van 30 tot 80 voet. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw jacht optimaal te presenteren. U kunt kiezen voor presentatie aan onze verkoopsteiger in het water of op de wal, overdekt in de 2.500 m2 vorstvrije overdekte hal of vanaf uw eigen ligplaats.
 
Met onze ligging aan de Boulevard Mariteam, hebben wij onze krachten gebundeld. Aan de maritieme boulevard vindt u acht watersportbedrijven met ieder hun eigen specialisme. Op deze manier kan De Valk Zeeland u een compleet pakket bieden met betrekking tot stalling, reparatie en onderhoud, hellingen tot 80 ton, schilderwerk, zeilmakerij en verhuur.
 
En ook…
De Valk Zeeland organiseert ieder jaar het Watersport Informatie Evenement. Voor u als watersportliefhebber en booteigenaar een prachtig evenement wat zich volledig richt op watergerelateerde onderwerpen door middel van workshops en lezingen.
 
Door onze deelname aan regionale beurzen, weten wij een nog groter publiek te bereiken en wellicht dé koper van uw jacht.
 
Wij zijn er voor u!
Het zeer ervaren team maakt De Valk Zeeland tot uw betrouwbare partner, gespecialiseerd in jachtbemiddeling met een persoonlijke noot. Op het terrein van Boulevard Mariteam komt u aan voor een beveiligde poort voor extra veiligheid van ons aanbod. Natuurlijk bent u van harte welkom, ook zonder afspraak. Zodra u aanbelt, openen wij onze poort en zijn wij u graag van dienst.
 
De omgeving van ons kantoor biedt meer, wij kunnen u het volgende aanraden:
• Deltapark Neeltje Jans: themapark over de bouw van de Deltawerken waar natuur, cultuur en techniek samenvloeien.
• Restaurant Clubhuist Buutengaets: gelegen aan de jachthaven van Sint Annaland en de Oosterschelde, kunt u hier culinair genieten van Zeeuwse delicatessen.
 
De Valk Sint Annaland