De Valk Sneek

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
zaterdag                   : 10.00 - 17.00 uur
zondag                     : 12.00 - 17.00 uur

 

Over jachtmakelaar De Valk Sneek

Waar vindt u ons?
De vestiging van jachtmakelaardij De Valk Sneek is sinds 1998 gevestigd op het industrieterrein ’t Ges in Sneek, hét epicentrum van watersportbedrijven aan de Houkesloot te Sneek in Friesland. De Houkesloot is de waterentree voor de stad Sneek vanaf het Sneekermeer. Ook via de weg zijn wij zeer eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg A7.
 
De verkoophaven van De Valk Sneek is gesitueerd in het kloppend hart van het Friese watersportland, het ideale startpunt voor een nieuw vaaravontuur. Zodra u bij ons een jacht heeft gekocht, kunt u het leren kennen op de prachtige meren en wateren die Friesland rijk is.
 
Ook wanneer u uw jacht wilt verkopen, bent u bij De Valk Sneek aan het juiste adres. Een zeer internationaal publiek weet onze verkoophaven te vinden, wat versterkt wordt door alle watersport- en charterbedrijven die om ons heen gevestigd zijn.
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
De Valk Sneek is gespecialiseerd in de verkoop van goed onderhouden motor- en zeiljachten. Wij beschikken over een unieke overdekte verkoophaven welke ligplaats biedt aan circa 50 jachten, een buitenhaven met plaats voor circa 30 jachten en de mogelijkheid om een aantal jachten op de wal te presenteren.
 
Onze overdekte verkoophaven heeft een hoogte van 7 meter, hierdoor tevens ideaal voor jachten met een hoge doorvaarthoogte.
 
En ook…
Voor het uitbesteden van het onderhoud, schilderwerk of motorrevisies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met diverse specialisten in de verschillende vakgebieden en brengen u zo in contact met de juiste partij.
 
Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, organiseren wij in samenwerking met Motorbootsneek een watersportevenement. Inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaande botenshow, waar wij in een weekend ruim 600 bezoekers uit binnen- en buitenland mogen ontvangen. Een bezoek is zeker de moeite waard!
 
Wij zijn er voor u!
Het team van De Valk Sneek staat met vol enthousiasme voor u klaar. Of u nu komt voor verkoop, aankoop, taxatie of een oriënterend gesprek, wij maken graag met u kennis om uw plannen te bespreken.
 
Sneek biedt meer, breng ook eens een bezoek aan:
• Fries Scheepvaartmuseum: een museum over de geschiedenis van de stad Sneek en de Friese scheepvaart.
• Weduwe Joustra: Beerenburg distilleerderij in een authentiek pand met nostalgische sfeer in de binnenstad van Sneek.
• Restaurant De Walrus: heerlijk eten in een gezellige en ongedwongen sfeer.
• Amicitia hotel: dichtbij ons kantoor en in de buurt van het stadscentrum overnachten.
• Van der Valk Hotel en Restaurant Sneek: dichtbij ons kantoor in een luxe ambiance eten en ontspannen.

 

De Valk Sneek