Aquanaut

Aquanaut is een bekend merk in de botenwereld, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1970. Het bedrijf werd opgericht door een groep ervaren botenbouwers die gepassioneerd waren over het creƫren van vaartuigen van hoge kwaliteit die de ontberingen van het open water konden weerstaan.

Door de jaren heen heeft Aquanaut een reputatie opgebouwd voor het bouwen van betrouwbare en stevige boten die perfect zijn voor alle soorten wateractiviteiten. Van vissen tot cruisen, Aquanaut heeft een model voor elke behoefte. Enkele van de populairste modellen van het bedrijf zijn de Aquanaut Drifter, de Aquanaut Explorer en de Aquanaut Voyager.

De Aquanaut Drifter is een compacte en veelzijdige boot die perfect is voor kustvissen en het verkennen van smalle waterwegen. Met zijn geringe diepgang en wendbaarheid is de Drifter perfect voor het bevaren van ondiepe stromen en kreken.

De Aquanaut Explorer is een groter, robuuster vaartuig dat gebouwd is om de ruwe omstandigheden van de open zee te weerstaan. Met zijn stevige constructie en krachtige motoren is de Explorer perfect voor lange afstandsvaarten en vissen op zee.

De Aquanaut Voyager tenslotte is een luxe jacht dat is ontworpen voor comfortabel en stijlvol cruisen. Met zijn ruime hutten en state-of-the-art voorzieningen is de Voyager perfect voor een langer verblijf op het water.

Welk model u ook kiest, u kunt erop rekenen dat Aquanaut u een betrouwbare en plezierige vaarervaring biedt. Of u nu een doorgewinterde zeiler bent of een beginner, er is een Aquanaut boot die perfect bij u past.

Aquanaut bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Aquanaut diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Aquanaut boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Aquanaut. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Aquanaut Aquanaut Aquanaut Aquanaut