Axopar

Axopar is een toonaangevend botenmerk dat sinds de jaren tachtig hoogwaardige vaartuigen produceert. Het bedrijf is opgericht in Finland en heeft een lange en trotse geschiedenis in het maken van boten die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Van vissersboten tot luxe jachten, Axopar heeft een breed scala aan vaartuigen voor elke behoefte.

De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en innovatie heeft het tot een van de meest populaire bootmerken ter wereld gemaakt. Axopar boten staan bekend om hun superieure prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. De toewijding van het bedrijf aan uitmuntendheid heeft geleid tot een trouwe aanhang van klanten die het vakmanschap en de aandacht voor detail dat in elke boot zit, waarderen.

Axopar's meest populaire modellen zijn de Axopar 24, Axopar 28, Axopar 37, en Axopar 38. De Axopar 24 is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een kleinere boot die perfect is voor vissen, cruisen of gewoon tijd doorbrengen op het water. De Axopar 28 is een grotere boot die perfect is voor grotere groepen of mensen die op zoek zijn naar een luxere ervaring. De Axopar 37 en 38 zijn grotere boten die perfect zijn voor degenen die op zoek zijn naar een luxere ervaring op het water.

Welk type boot u ook zoekt, Axopar heeft een model dat perfect bij u past. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie is Axopar de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en veilige boot.

Axopar bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Axopar diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Axopar boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Axopar. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Axopar model verkocht:

Axopar 28
Axopar Axopar Axopar