Bavaria

Bavaria Yacht Werf
De hoofdwerf van Bavaria is gevestigd in Giebelstadt in Duitsland. Met een productiehal van 70.000 vierkante meter worden jaarlijks ruim 2500 motor- en zeiljachten geproduceerd die over de hele wereld geƫxporteerd worden.

Range
Momenteel worden er vier verschillende lijnen gebouwd, namelijk: Cruiser, Vision, Sport en Virtess. Alle jachten die Bavaria produceert voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen op het gebied van serie jachtbouw.

Nederlandse importeur
Bavaria heeft een dealer netwerk verspreid over de hele wereld. De huidige importeur in Nederland is Jansma Jacht BV in Muiderzand.

Historie
Bavaria is opgericht in 1978 door de Winfried Hermann en Josef Meltl. Sindsdien is het merk wereldwijd bekend en uitgegroeid tot een van de grootste jachtbouwers van Europa.


Bavaria bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Bavaria diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Bavaria boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Bavaria. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Bavaria Bavaria Bavaria Bavaria