Beneteau

Beneteau is een wereldberoemde botenfabrikant met een lange geschiedenis. Opgericht in 1884 door Benjamin en Théodore Beneteau, produceert het bedrijf al meer dan 130 jaar zeil- en motorjachten van hoge kwaliteit. Beneteau is uitgegroeid tot een leider in de marine-industrie en biedt een breed scala aan boten voor zowel recreatief als professioneel gebruik. Van kleine dagzeilers tot luxe motorjachten, Beneteau heeft voor ieder wat wils.

Het merk Beneteau staat bekend om zijn kwaliteitsvakmanschap en aandacht voor detail. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van innovatie en introduceerde nieuwe technologieën en materialen in de maritieme industrie. Beneteau heeft ook voorop gelopen met groene initiatieven en heeft milieuvriendelijke boten ontwikkeld die ontworpen zijn om de impact op het milieu te verminderen.

Beneteau heeft een breed scala aan populaire modellen, waaronder de Oceanis, Sense en Flyer lijnen. De Oceanis lijn is een populaire keuze voor cruisen en racen en biedt een verscheidenheid aan maten en indelingen. De Sense-lijn is ontworpen voor luxe en comfort, met ruime hutten en veel voorzieningen. De Flyer-lijn is perfect voor wie op zoek is naar een sportieve en snelle boot, met strakke ontwerpen en krachtige motoren.

Welk type boot u ook zoekt, Beneteau heeft iets te bieden. Met een lange geschiedenis van kwaliteitsvakmanschap en innovatie is Beneteau de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle boot.

Beneteau bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Beneteau diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Beneteau boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Beneteau. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Beneteau Beneteau Beneteau Beneteau