Cheoy Lee

Cheoy Lee is een gerenommeerde botenfabrikant met een lange en illustere geschiedenis. Het bedrijf werd in 1870 in Hong Kong opgericht en produceert al meer dan 150 jaar de mooiste jachten en motorboten. Vanaf het nederige begin als kleine scheepswerf is Cheoy Lee uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde namen in de scheepsindustrie.

Cheoy Lee boten staan bekend om hun kwaliteits vakmanschap en aandacht voor detail. Het bedrijf heeft een breed scala aan modellen, van luxe jachten tot kleinere motorboten. Enkele van de meest populaire modellen zijn de Cheoy Lee Bravo, de Cheoy Lee Offshore en de Cheoy Lee Clipper. Al deze boten zijn ontworpen voor een soepele en comfortabele rit, met veel ruimte voor passagiers en vracht.

Cheoy Lee boten staan ook bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf gebruikt alleen materialen en onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat hun boten een lange levensduur hebben. Bovendien biedt Cheoy Lee een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, zodat klanten hun boten precies op maat kunnen maken.

Cheoy Lee heeft een lange en trotse geschiedenis in het produceren van enkele van de beste boten ter wereld. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft het bedrijf toonaangevend in de maritieme industrie. Of u nu op zoek bent naar een luxe jacht of een kleinere motorboot, Cheoy Lee heeft de perfecte boot voor u.

Cheoy Lee bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Cheoy Lee diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Cheoy Lee boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Cheoy Lee. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Cheoy Lee Cheoy Lee Cheoy Lee Cheoy Lee