Cobalt

Cobalt Boats is een wereldberoemde botenfabrikant die sinds het begin van de jaren zeventig boten van hoge kwaliteit maakt. Opgericht door wijlen Roy Adams, is Cobalt Boats uitgegroeid tot een leider in de botenindustrie, met een breed scala aan boten, van bowriders tot luxe cruisers. Met een streven naar kwaliteit en innovatie heeft Cobalt Boats een reputatie opgebouwd voor het produceren van de meest betrouwbare en stijlvolle boten op de markt.

Cobalt Boats heeft een lange geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht in 1972 in Neodesha, Kansas, en werd al snel bekend om zijn kwaliteits vakmanschap en aandacht voor detail. In de loop der jaren is Cobalt Boats blijven innoveren, door nieuwe technologie├źn en functies aan zijn boten toe te voegen. Van de introductie van de eerste zelflozende cockpit tot de ontwikkeling van de gepatenteerde FAS3TECH romp, Cobalt Boats heeft consequent de grenzen van het bootontwerp verlegd.

Vandaag de dag is Cobalt Boats een van de meest populaire bootmerken ter wereld. Het bedrijf biedt een breed scala aan modellen, van het instapmodel R3 tot de luxueuze R7. Enkele van de populairste modellen zijn de R5, R7 en R30. Elk van deze modellen biedt een unieke combinatie van prestaties, comfort en stijl. Of u nu op zoek bent naar een boot om te vissen, cruisen of watersporten, Cobalt Boats heeft een model dat aan uw wensen voldoet.

Welk type boot u ook zoekt, Cobalt Boats heeft voor ieder wat wils. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft Cobalt Boats een reputatie opgebouwd voor het produceren van de meest betrouwbare en stijlvolle boten op de markt. Of u nu op zoek bent naar een boot om te vissen, cruisen of watersporten, Cobalt Boats heeft een model dat aan uw wensen voldoet.

Cobalt bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Cobalt diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Cobalt boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Cobalt. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Cobalt model verkocht:

Cobalt 360
Cobalt