Contest

Contest Yachts is een wereldberoemde Nederlandse botenfabrikant die sinds het begin van de jaren zestig prachtige zeiljachten maakt. Opgericht door Jan van de Stadt, is Contest Yachts al meer dan 50 jaar toonaangevend in de zeilindustrie. Met een focus op kwaliteit, innovatie en prestaties is Contest Yachts uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde botenbouwers ter wereld.

De geschiedenis van Contest Yachts begon in de vroege jaren 1960 toen Jan van de Stadt begon met het bouwen van boten in zijn woonplaats Zaandam, Nederland. Zijn eerste boot was een 12-meter race jacht, die hij "Contest" noemde. Deze boot was de eerste van vele succesvolle ontwerpen die uit de werkplaats van Contest Yachts zouden komen. In de loop der jaren is Contest Yachts bekend geworden om haar high-performance racejachten, maar ook om haar luxueuze cruisejachten.

Vandaag de dag is Contest Yachts nog steeds een van de meest gerespecteerde botenbouwers ter wereld. Hun jachten staan bekend om hun kwaliteit, prestaties en innovatie. Enkele van hun meest populaire modellen zijn de Contest 42CS, de Contest 48CS en de Contest 55CS. Deze jachten zijn ontworpen voor zowel racen als cruisen, en ze zijn gebouwd volgens de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

Of u nu op zoek bent naar een racejacht of een luxe cruiseschip, Contest Yachts heeft voor ieder wat wils. Met meer dan 50 jaar ervaring in de zeilindustrie heeft Contest Yachts zeker de perfecte boot voor u.

Contest bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Contest diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Contest boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Contest. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Contest Contest Contest Contest