CRN

CRN is een wereldberoemde Italiaanse scheepswerf die sinds 1963 luxe jachten bouwt. Opgericht door de familie Ferretti, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde en gewilde namen in de jachtindustrie. Vanaf het nederige begin in Ancona, Italiƫ, is CRN uitgegroeid tot een wereldleider in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte superjachten.

CRN's streven naar uitmuntendheid is zichtbaar in elk aspect van haar jachten. Van de strakke lijnen van het exterieur tot het luxueuze interieur, elk jacht is vervaardigd met de grootste aandacht voor detail. De kenmerkende stijl van het bedrijf wordt gekenmerkt door een combinatie van moderne en klassieke elementen, waardoor een tijdloze look ontstaat die zowel elegant als geraffineerd is.

De portefeuille van CRN omvat een breed scala aan modellen, van de klassieke CRN 50 tot de ultra-luxe CRN 135. Het vlaggenschip van het bedrijf, de CRN 135, is een prachtig voorbeeld van het vakmanschap van de scheepswerf. Dit prachtige jacht heeft een strak, modern exterieurontwerp en een luxueus interieur dat zelfs de meest veeleisende gasten zal imponeren.

CRN's streven naar kwaliteit en innovatie heeft CRN een reputatie opgeleverd als een van 's werelds toonaangevende scheepswerven. De jachten van het bedrijf staan bekend om hun superieure prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. Met zijn streven naar uitmuntendheid blijft CRN een leider in de jachtindustrie.

CRN bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk CRN diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene CRN boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor CRN. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

CRN modellen te koop:

CRN 120

CRN model verkocht:

CRN Nordic Star
CRN CRN