Crownline

Crownline Boats is een toonaangevende fabrikant van luxe boten, met een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie. Crownline Boats werd opgericht in 1991 en voorziet schippers al meer dan twee decennia van vaartuigen van de hoogste kwaliteit. Vanaf het begin is Crownline toegewijd geweest aan het creƫren van boten die zowel stijlvol als functioneel zijn. Met een focus op kwaliteit en prestaties is Crownline Boats uitgegroeid tot een van de meest populaire bootmerken ter wereld.

Crownline Boats heeft een lange geschiedenis in het produceren van enkele van de meest gewilde vaartuigen op de markt. Van de klassieke Crownline 180 BR tot de luxueuze Crownline 320 LS, het bedrijf heeft consequent boten geleverd die zowel stijlvol als betrouwbaar zijn. Crownline Boats biedt ook een breed scala aan accessoires en opties om uw boot aan te passen aan uw exacte specificaties.

Crownline Boats staat bekend om zijn streven naar uitmuntendheid en innovatie. Het bedrijf heeft een aantal geavanceerde technologieƫn ontwikkeld, zoals het gepatenteerde F.A.S.T. Tab-rompontwerp, dat superieure prestaties en besturing biedt. Crownline Boats biedt ook een verscheidenheid aan geavanceerde functies, zoals het Crownline Digital Dash, waarmee u de prestaties van uw boot in realtime kunt volgen.

Crownline Boats is een van de populairste bootmerken ter wereld geworden, dankzij zijn streven naar kwaliteit en innovatie. Of u nu op zoek bent naar een gezinsvriendelijke cruiser of een krachtige vissersboot, Crownline Boats heeft het perfecte vaartuig voor u. Met een breed scala aan modellen en opties heeft Crownline Boats zeker de perfecte boot voor uw behoeften.

Crownline bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Crownline diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Crownline boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Crownline. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Crownline model verkocht:

Crownline 280 CR
Crownline