Dehler

Dehler is een merk zeilboten dat wordt vervaardigd door Dehler Yachts, een in Duitsland gevestigd bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1965 en staat sindsdien bekend om de productie van hoogwaardige, innovatieve zeilboten die zijn ontworpen voor verschillende doeleinden.

Dehler Yachts biedt een scala aan zeilbootmodellen, waaronder raceboten, cruiseboten en daysailers. Deze boten zijn ontworpen om lichtgewicht, snel en responsief te zijn, en zijn gebouwd met een verscheidenheid aan functies om aan verschillende behoeften te voldoen. Enkele kenmerken die beschikbaar kunnen zijn op Dehler zeilboten zijn:

Koolstofvezel masten: Veel Dehler zeilboten hebben koolstofvezel masten, die sterk, licht en responsief zijn.

Moderne romp ontwerpen: Dehler zeilboten staan bekend om hun moderne romp ontwerpen, die zijn ontworpen om uitstekende prestaties en handling te bieden.

Grote cockpits: Veel Dehler zeilboten hebben ruime cockpits die zijn ontworpen om veel ruimte te bieden voor bemanning en uitrusting.

Comfortabele interieurs: Sommige Dehler zeilboten hebben comfortabele interieurs die zijn ontworpen om een comfortabele en ontspannende plek om te rusten terwijl u op het water bent.

Hoogwaardige materialen: Dehler Yachts gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor de bouw van haar zeilboten.

Als u in de markt bent voor een zeilboot, is Dehler Yachts wellicht een goede optie om te overwegen. De boten van het bedrijf staan bekend om hun uitstekende prestaties, hoogwaardige constructie en innovatieve ontwerpen.

Dehler bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Dehler diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Dehler boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Dehler. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Dehler Dehler Dehler Dehler