Dufour

Dufour Yachts is een wereldberoemde botenfabrikant die sinds 1964 luxe zeilschepen bouwt. Opgericht door de familie Dufour in La Rochelle, Frankrijk, heeft het bedrijf een lange en trotse geschiedenis van het produceren van enkele van de mooiste zeiljachten ter wereld.

Dufour Yachts heeft een reputatie voor kwaliteit en innovatie en hun boten staan bekend om hun prestaties, comfort en stijl. Het bedrijf heeft een breed scala aan modellen, van de klassieke Grand Large serie tot de moderne Performance serie. Elk model is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende zeilers, en het bedrijf heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn vakmanschap en ontwerp.

De Grand Large serie is het vlaggenschip van het Dufour Yachts gamma en omvat de populaire Dufour 412, Dufour 460, Dufour 520 en Dufour 560 modellen. Deze boten zijn ontworpen om lange afstanden te varen en beschikken over ruime cabines, comfortabele leefruimtes en veel bergruimte. Het Performance gamma is ontworpen voor wedstrijden en omvat de Dufour 34, Dufour 36, Dufour 38 en Dufour 40 modellen. Deze boten zijn licht en snel en voorzien van geavanceerde zeiltechnologie en modern design.

Welke vorm van zeilen u ook beoefent, Dufour Yachts heeft een boot die aan uw wensen voldoet. Met een lange geschiedenis van kwaliteitsvol vakmanschap en innovatie is Dufour Yachts de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een luxueuze en betrouwbare zeilervaring.

Dufour bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Dufour diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Dufour boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Dufour. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Dufour Dufour Dufour Dufour