Elan

Elan Yachts is een wereldberoemde botenfabrikant die sinds 1945 hoogwaardige zeiljachten produceert. Elan is opgericht in Sloveniƫ en is al meer dan 75 jaar toonaangevend in de zeilindustrie. Het bedrijf heeft een lange en trotse geschiedenis van het produceren van enkele van de meest innovatieve en betrouwbare zeiljachten ter wereld.

Elan Yachts heeft een breed scala aan modellen voor alle soorten zeilen. Van de klassieke Elan Impression tot de moderne Elan E4, Elan heeft voor ieder wat wils. De Impression is een klassiek zeiljacht dat perfect is voor lange afstand zeilen. De E4 is een performance cruiser die perfect is voor racen en cruisen. Elan produceert ook een reeks kleinere boten zoals de Elan E3 en de Elan E2.

Elan Yachts staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie. Het bedrijf heeft vele prijzen gewonnen voor haar ontwerpen en heeft in vele zeilbladen gestaan. Elan Yachts staat ook bekend om haar inzet voor duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid. Het bedrijf gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit en zet zich in om de impact op het milieu te verminderen.

Elan Yachts is een leider in de zeilindustrie en produceert al meer dan 75 jaar een aantal van de beste zeiljachten. Met een breed scala aan modellen om uit te kiezen heeft Elan Yachts voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een klassiek zeiljacht of een performance cruiser, Elan Yachts heeft de perfecte boot voor u.

Elan bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Elan diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Elan boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Elan. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Elan Elan Elan Elan