Elling

Elling is een wereldberoemd botenmerk met een lange en illustere geschiedenis. Opgericht in Noorwegen aan het eind van de 19e eeuw, produceert Elling al meer dan een eeuw boten van hoge kwaliteit. Vanaf het begin is Elling toegewijd geweest aan het creƫren van boten die zowel mooi als functioneel zijn, en hun streven naar uitmuntendheid heeft hen tot een van de meest gerespecteerde bootmerken ter wereld gemaakt.

Elling boten staan bekend om hun superieure vakmanschap en aandacht voor detail. Hun boten zijn ontworpen om zowel comfortabel als zeewaardig te zijn, en ze gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen in hun constructie. Elling boten staan ook bekend om hun innovatieve ontwerpen, die in de loop der jaren zijn ontwikkeld om aan de veranderende behoeften van hun klanten te voldoen.

Enkele van de meest populaire Elling-modellen zijn de Elling E3, E4 en E6. De E3 is een luxueus motorjacht dat perfect is voor langeafstandscruises. De E4 is een kleinere, meer wendbare boot die ideaal is voor dagtochten en vissen. De E6 is een grotere, krachtigere boot die perfect is voor lange reizen.

Welk type boot u ook zoekt, Elling heeft u iets te bieden. Met een lange geschiedenis van uitmuntendheid en innovatie is Elling de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle boot.

Elling bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Elling diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Elling boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Elling. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Elling modellen te koop:

Elling E4 Ultimate
Elling Elling Elling Elling