Etap

Etap Yachts is een wereldberoemde botenfabrikant die sinds 1978 hoogwaardige zeiljachten produceert. Opgericht in Nederland, is Etap Yachts uitgegroeid tot een van de meest populaire bootmerken ter wereld, met een breed scala aan modellen voor alle soorten zeilers.

Etap Yachts heeft een lange en trotse geschiedenis van het produceren van kwaliteitszeiljachten. Het bedrijf werd in 1978 opgericht door een groep gepassioneerde zeilers die een boot wilden creƫren die zowel comfortabel als betrouwbaar was. In de loop der jaren heeft Etap Yachts een reeks modellen ontwikkeld die zijn ontworpen om aan de behoeften van alle soorten zeilers te voldoen, van beginners tot ervaren wedstrijdzeilers.

De Etap range omvat een verscheidenheid aan modellen, van het instapmodel Etap 22 tot de luxueuze Etap 46DS. De Etap 22 is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en gemakkelijk te hanteren boot, terwijl de Etap 46DS perfect is voor wie een luxe en krachtige zeilervaring wil. Andere populaire modellen zijn de Etap 28, Etap 30 en Etap 38.

Etap Yachts is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit zeilervaring voor haar klanten. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologie en materialen om ervoor te zorgen dat de boten veilig, betrouwbaar en comfortabel zijn. Etap Yachts biedt ook een scala aan accessoires en diensten om het zeilen nog aangenamer te maken.

Of u nu een beginner bent of een ervaren zeiler, Etap Yachts heeft een boot die aan uw wensen voldoet. Met een lange geschiedenis in het produceren van kwaliteitszeiljachten is Etap Yachts de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en plezierige zeilervaring.

Etap bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Etap diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Etap boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Etap. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Etap modellen te koop:

Etap 30i
Etap Etap Etap Etap