Fairline

Fairline Boats is een Britse botenfabrikant met een lange en trotse geschiedenis. Het bedrijf is opgericht in de jaren 60 en produceert al meer dan 50 jaar boten van hoge kwaliteit. Vanaf het nederige begin in het stadje Oundle is Fairline Boats uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde bootfabrikanten ter wereld.

Fairline Boats staat bekend om zijn streven naar kwaliteit en innovatie. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in het produceren van boten die zowel stijlvol als betrouwbaar zijn. Van de klassieke Targa serie tot de moderne Squadron serie, Fairline Boats heeft een boot voor elke behoefte.

De meest populaire modellen van Fairline Boats zijn de Targa 38, de Squadron 58, de Phantom 48 en de Squadron 78. De Targa 38 is een klassieke sportcruiser die perfect is om gasten te ontvangen. De Squadron 58 is een luxe flybridge cruiser die perfect is voor lange afstandsreizen. De Phantom 48 is een stijlvolle en moderne express cruiser die perfect is voor dagtochten. De Squadron 78 is een luxueus superjacht dat perfect is voor langere cruises.

Fairline Boats heeft een lange en trotse geschiedenis in het produceren van hoogwaardige boten die zowel stijlvol als betrouwbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een klassieke sportcruiser, een luxe flybridge cruiser, een stijlvolle express cruiser of een luxe superjacht, Fairline Boats heeft een boot die aan uw wensen voldoet.

Fairline bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Fairline diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Fairline boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Fairline. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Fairline Fairline Fairline Fairline